Är du intresserad av att se El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona men saknar tv-kanalen? I så fall finns det ett annat alternativ där du istället kan se tungviktsmötet online via live stream.

Vad innebär Live Streaming?

Med live streaming innebär att du ser en händelse via en dator, ipad eller telefon hos en hemsida på nätet som sänder den. Så länge som du har en hyfsad uppkoppling så brukar det vara som att se på vanlig tv. Du ansluter dig till live stream sändningen via hemsidan. Ibland räcker det att du surfar in på en hemsida som sänder evenemanget men allt som oftast så behöver du registrera dig.

Var kan jag se Real Madrid Barcelona via Live Stream?

Mötet mellan Real Madrid och Barcelona är oerhört populärt och kommer ses av miljoner tv-tittare. Ett spelbolag sänder matchen online via live stream och det är spelbolaget bet365. Allt du behöver är ett konto hos spelbolaget och dessutom ha gjort en insättning. Precis som du betalar för en tv kanal så är det här spelbolagets avgift. Skillnaden är att du kan spela för dina insatta pengar.  Har du ändå tänkt tippa på Real Madrid mot Barcelona så är inte detta något problem. Dessutom har du ju faktiskt chansen att vinna på dina spel så att matchen i princip kan bli gratis att se via Live Stream.

Du ser Real Madrid mot Barcelona hos bet365 här

barcelona real madrid loggor

Real Madrid Barcelona matchstart och tv kanal

El Clasico har matchstart 18.00 och visas av tv kanalen C-More Sport. Suarez är tillbaka efter sin långa avstängning och det innebär att han kan bilda en livsfarlig trio tillsammans med Messi och Neymar. Gareth Bale är osäker till spel men båda lagen har sådan stjärnspäckade trupper så det kommer finnas gott om världsstjärnor på planen oavsett när domaren blåser igång matchen. Är det ett möte som hela Europa och resten av världen pratar om så är det El Clasico. Det är matchen som man inte vill missa helt enkelt.

Real Madrid Barcelona statistik

Real har inför mötet 5 raka segrar i bagaget och självförtroendet är på topp. De två senaste matcherna har man vunnit med 5-0 och det man ser riktigt giftiga ut för tillfället. Barcelona har bara 1 förlust på de 6 senaste matcherna och toppar just nu La Liga. I de fem senaste mötena lagen emellan så har Real Madrid 3 vinster och Barcelona har 2 vinster. De fem senaste mötena lagen emellan har också slutat med 3 mål eller mer och det brukar vara offensiv och målglad fotboll när lagen drabbar samman.

Hoppas ni är liga taggade som oss! Vi ses framför datorn Lördag 2014-10-25 klockan 18.00 för att se matchen via Live Stream då vi saknar tv.kanalen. Kika också gärna in på vår sida om live stream!