bet365

Dagens bästa spel: Liverpool – Stoke, Hemmalaget gör inte mål i 1:a halvlek, odds 2,05  @Bet365 med 7U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: lördag 29/11 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Snart kan det inte bli värre för Liverpool. 2-2 mot Ludogorets och en ny tappad ledning satte väl säsongens bottenrekord?

Kort efter matchen i CL var media snabba med att döma ut Brendan Rodgers som manager för Liverpool. Kort därefter rasade oddset på att han skulle få lämna sin post som tränare för Liverpool. Vad blir då fortsättningen för Liverpool och för Rodgers?

Närmast väntar en tuff hemmamatch mot ett vilt kämpande Stoke. Om det är någonstans Liverpool ska ta poäng den här säsongen så är det på hemmaplan – på Anfield. Segeroddset på 1,70 hos Bet365 känns lite lockande och vore det inte för att jag har ögon att se med så hade jag tagit det.

Nej, den här helgen blir det inget segerspel på Liverpool utan jag väljer en mycket säkrare approach. Det alternativ som känns bäst what so ever är ett underspel på att Liverpool gör mål i 1:a halvlek. Med en Balotelli ur form, en Lambert som är till åren kommen och med en Gerrard som ser sliten ut känns det föga troligt att Liverpool kommer att mäkta med någon vidare offensiv här. Mot Ludogorets syntes det tydligt. När matchen hade spelats i en timme ledde lilleputtlaget med 9-1 i hörnor!

Underspelet på att Liverpool gör mål i 1:a halvlek betalar hela 2,05 gånger pengarna. Taget alla dagar i veckan!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb