Ökat odds på Man City vinst till 3,00

Southampton – Manchester City söndag kl. 14:30

Manchester City gästar under söndagen Southampton för toppmöte i Premier League och Betsafe erbjuder nu ett kanonspel på matchen med oddset 3,00 på Man City vinst! Det du behöver göra är att spela på att Man City spöar Southampton innan matchstart kl. 14:30 den 30 november.

Matchen Southampton – Manchester City drar till sig hela fotbollsenglands ögon och alla andra fans världen över. Det är dags för en riktig toppmatch i Premier League, och det i en match som normalt inte alls brukar vara av detta sora intresse. Men nu är det så att Southampton överraskat väldigt många så här långt under säsongen och ligger på en häpnadsväckande andraplats i Premier League tabellen så här nära jul! Manchester City däremot, för närvarande skuggandes på tredje plats, har vi levt med ett par år nu vara ett av favoritlagen till en Premier League titel återigen. Om ni kommer ihåg så var det i och med Svennis tränarsejour i klubben 2007-2008 under knappt ett år som allt började. Då kom en stenrik thailändare vid namn Thaksin Shinawatra var och öste in pengar i Manchester City. Sedan har det rullat på med rika ägare som satsat och Man City har varit en toppklubb inte bara i Premier League utan i hela Europa sedan dess.

Så gör du för att betta på Man City vinst till oddset 3,00

Gå in på Betsafes hemsida och leta fram erbjudandet (som visas i slidern) och därefter går du in under Anmäl dig till erbjudandet genom att klicka på “Anmäl dig.” Anmäl dig! Spela på att Man City spöar Southampton innan matchstart den 30 november 2014. Bara singlar på Man City att vinna räknas i denna kampanj. Du får först en vanlig utbetalning till det riktiga oddset. Mellanskillnaden betalas ut första december som en bonus med 1x omsättningskrav.

Regler och villkor för erbjudandet

Erbjudandet är tillgängligt för både nya och befintliga kunder som anmäld sig.
Spel på Man City på marknaden ”Matchvinnare” innan avspark den 30 november 2014 kvalificerar för denna kampanj.
Du får först en vanlig utbetalning till det riktiga oddset.
Vinstskillnaden mellan ursprungsoddset och det kryddade oddset på 3,00 betalas ut 01.12.14 kl. 17:00 CET.
Maximal bonus per spelare är €50/ 150 zl/ $50/ £50/ 500 kr.
Endast vinnande singelspel kvalificerar för bonusen.
Bonusen måste omsättas en gång på odds 1,50 eller högre i vår Sportsbook innan du kan ta ut pengarna eller spela på andra produkter.
Kunder som anses missbruka detta erbjudande kommer att uteslutas.
Allmänna regler och villkor gäller.

Fler erbjudanden och speltips i helgen

Underspel på LFC – Stoke

Om Arsenal slår WBA återbetalas utvalda spel!

The Championship Live Stream Fotboll

Stryktipsförslag vecka 48