bet365

Lille - PSG på bet365 Livestreaming ikväll kl. 21.00

PSG är på jakt efter ligaledningen ikväll när man möter Lille på bortaplan med matchstart kl. 21.00. Du ser matchen Lille – PSG i direktsändning på bet365 Livestreaming!

Olika formkurvor på Lille – PSG

Lille fortsätter sin dåliga form med 1 : 0 förlusten borta mot Bordeaux förra helgen som innebar den tionde raka matchen utan vinst . Ingen av lagen försökte särskilt mycket på fotbollsplanen i den matchen men Lille drog ändå det kortaste stråt den dagen. PSG däremot vann sin senaste match med mål från Zlatans fot och laget är nu inne i lång radda matcher med idel vinster vilket gjort att man hämtat tillbaka i stort sett allt man tappade i inledningen av den tröga säsongsstarten man hade. Vi får se om matchen Lille – PSG bekräftar de bägge lagens riktning fotbollsmässigt senare ikväll?

Till Lille – PSG på bet365 Livestreaming!

PSG med Lucas, Lavezzi och Cavani

Marseille lyckades endast få oavgjort i sin senaste ligamatch 1-1 mot Lorient. I och med det resultatet har nu PSG en gyllene chans att komma ifatt de två poäng som fattas och även förbi nuvarande serieledaren Marseille. PSG är fortfarande obesegrade i ligan med 9-6-0 men istället för att rada upp oavgjorda resultat som man gjorde i inledningen av säsongen har man nu alltså börjat rada upp vinster och särskilt mittfältarnas form som blivit allt bättre har bidragit mycket till den scenförändringen. Tyvärr får vi nöja oss med att se matchen, eller följa Lille – PSG via Live text, utan Zlatan men vi har ju nöjet att se hur de andra världsstjärnorna som Lucas, Lavezzi och Cavani lyckas prestera utan ”den bäste” på planen!

Missa inte våra speltips på matchen Lille – PSG ikväll!