Riktar in mig på Paris saint Germains bortamatch mot Lille ikväll där oddsen är klart spelvärda trots att Zlatan vilas.

Så, efter en medioker säsongsinledning verkar PSG äntligen ha fått ordning på saker och ting. Laget har sex raka segrar i ligaspelet vilket gjort att man knappat in på serieledande Marseille, och vid seger ikväll går man alltså upp i ledning. Att Zlatan saknas är givetvis ett avbräck modell större då han betyder oerhört mycket för laget bara genom att närvara. Samtidigt får vi inte glömma bort spelare som Lavezzi, Lucas och Cavani som alla tre förväntas starta där uppe. PSG är ligans vassaste lag i alla bemärkelser och motivationen lär vara på topp för att hämta hem tre poäng ikväll.

edinson-cavani-psg1

Avspark 21:00

Lille överraskade många förra året och förväntningarna var höga inför denna säsong. Det har gått sådär. Resultaten i såväl Ligue 1 som Europa  League har uteblivit och laget har förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Formen är usel och spelarna mår allt annat än bra just nu. Att under dessa omständigheter möta PSG kommer väldigt olägligt. Dessutom saknas lagets bästa försvarare, Marco Basa, vilket i mina ögon är ett jämförbart avbräck med Zlatan. Marcos Lopes och Traoré saknas även de. Den enda spelaren i offensiven som håller hög klass är Origi, men han lär uppvaktas hårt ikväll.

Ett Lille med tunga avbräck som inte vunnit på tio matcher mot ligans bästa lag i högform. Om det någon vänder för Lille så får det vänta åtminstone en omgång till. Jag tror laget löser detta utan Zlatan och oddsen i PSG:s favör är lika generösa som spelvärda. Går in på följande:

PSG seger till 1,82

PSG över 1,5 mål till 2,10

Asian över 2.0 mål till 1,80 (insatsen tillbaka vid exakt två mål)

Samtliga spel är placerade hos bet365

Ha en bra dag!