Vi har en späckad fotbollslördag 20 december att se fram emot! Du kan se fotboll helt gratis via live stream och denna lördag riktar vi in oss på seriefotboll från Italien, Spanien, Frankrike och England.

Serie A Live Stream 20/12

Två matcher ska spelas i Serie A under lördagen och en av matcherna får vi säga är en riktig toppmatch när Roma tar emot ärkerivalen Milan på kvällen. Inför mötet skiljer det hela elva poäng till Romas favör och vi kan se att Milan inte återhämtat sig från 2012 då flertalet stjärnspelare försvann från den ekonomiskt skuldtyngda klubben med största stjärnan Zlatan Ibrahimovic som största avbräck. Nu försöker Milan bygga upp ett nytt storlag och får möta ett Roma som nu är inne i en av sina bättre perioder på mycket länge.

Kl. 18:00 Sassuolo – Cesena
Kl. 20:45 Roma – Milan

Se Serie A Live Stream gratis på Unibet TV!

La Liga Live Stream 20/12

I lördagens första La Liga match kl. 16:00 möter Messi, Neymar och Luis Suarez i Barcelona ett på pappret lätt motstånd i bottenlaget Cordoba som kan få en tuff eftermiddag på Nou Camp. Men vi kan förvänta oss desto tuffare matcher i matcherna Levante – Real Sociedad, båda lagen på fjorton poäng och Vallecano – Espanyol som båda står på sjutton poäng inför sina respektive drabbningar.

Kl. 16:00 FC Barcelona – Córdoba
Kl. 18:00 Levante – Real Sociedad
Kl. 20:00 Eibar – Valencia
Kl. 22:00 Vallecano – Espanyol

Se La Liga Live Stream gratis på Unibet TV!

Ligue 1 Live Stream 20/12

Först ut i den franska ligan Ligue 1 på lördag är PSG som möter Montpellier och som nu ska återupprätta sin heder sedan förlusten senast i ligan mot Guingamp. Man befarade då att Paris SG och Zlatan skulle tappa mark mot serieledarna Marseille men även de åkte på en 0-1 förlust mot Monaco. Zlatan lär vara med på planen från start och han fick vila i PSG:s senaste match i franska cupen i veckan.

Kl. 17:00 Paris Saint-Germain – Montpellier
Kl. 20:00 Caen – Bastia
Kl. 20:00 Lorient – Nantes
Kl. 20:00 Metz – Monaco
Kl. 20:00 Rennes – Reims
Kl. 20:00 Toulouse – Guingamp

Se Ligue 1 Live Stream gratis på Unibet TV!

Championship Live Stream 20/12

I toppen av engelska andradivisionen The Championship är det stentufft! De skiljer endast två poäng mellan de fem topplagen Bournemouth, Middlesbrough, Derby, Ipswich och Brentford. Toppmötet här får nog anses vara matchen mellan Ipswich och Middlesbrough men även Derby får det hett om öronen i den tidiga lördagsmatchen när man möter sjundeplacerade Norwich som endast är fem poäng efter. och Norwich verkar ha hittat toppformen vilket man visade i senaste ligamötet med Huddersfield som man fullständigt krossade med 5-0!

Kl. 13:15  Derby – Norwich
Kl. 16:00 Blackburn – Charlton
Kl. 16:00 Blackpool – Bournemouth
Kl. 16:00 Cardiff – Brentford
Kl. 16:00 Fulham – Sheffield Wednesday
Kl. 16:00 Huddersfield – Birmingham
Kl. 16:00 Ipswich – Middlesbrough
Kl. 16:00 Reading – Watford
Kl. 16:00 Wigan – Rotherham
Kl. 16:00 Wolves – Brighton
Kl. 18:15 Nottingham Forest – Leeds

Se Championship Live Stream gratis på Unibet TV!

Svenskt Spel guidar dig till var du hittar de bästa och mesta Live Stream tjänsterna på nätet inom sportens värld!