bet365

Årets sista Premier League matcher spelas på söndag 28 december och den största matchen av dem alla är Tottenham – Manchester United som du kan se helt gratis via Live Stream på Unibet TV med matchstart kl. 13.00.

Spännande söndag att se fram emot

Det kan bli en hur kul söndag som helst med engelsk toppfotboll i form av mötet Tottenham – Manchester United som dagens höjdpunkt! När detta skrivs, 26 december, har båda lagen precis vunnit sina respektive matcher i Premier League. Tottenham bortaslog jumbon Leicester med 1-2 medan Manchester United hemmaslog Newcastle med 3-1. I Uniteds match såg det ut som om Wayne Rooney hittat storformen lagom till det heta mötet med Tottenham på söndag då han gjorde två av målen och spelade fram till det tredje.

Wayne Rooney Tottenham - Manchester United Live Stream

Om vi ser till formen hos de bägge lagen så ser Manchester United definitivt bättre ut än Tottenham om vi har fredagens spelade matcher som utgångspunkt. United spelade inspirerat med snabba omställningar och med en fart i spelet som man ibland saknats tidigare under säsongen. men på senare tid har man ryckt upp sig ordentligt och mötet med Newcastle bara förstärkte den fina form man har just nu. Tottenham däremot får nästan sägas hade lite tur mot sämsta laget i ligan Leicester som till största delen förlorade på grund av deras ineffektivitet.

Tottenham – Manchester United Live Stream på Unibet TV

Du kan se matchen Tottenham – Manchester United gratis på Unibet!

Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot (exempelvis 100kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill). Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna.

Är du intresserad av mer sport som du kan se gratis via live stream kan du läsa vårt inlägg om de bästa spelbolagens live streaming utbud.

Premier League match: Tottenham – Manchester United

Matchstart: Kl. 13.00

Tv-kanal: Unibet TV (Gratis Live Stream)

Tottenhams förmodade startelva

Lloris, Walker, Fazio, Vertonghen, Rose, Stambouli, Bentaleb, Lemala, Eriksen, Chadli, Kane,

Manchester Uniteds förmodade startelva

De Gea, Jones, McNair, Evans, Valencia, Carrick, Rooney, Mata, Young, van Persie, Falcao

Odds erbjudanden på matchen Tottenham – Manchester United

Unibet erbjuder Stopptidsförsäkring på alla Premier League matcher men det är bara vissa utvalda odds spel som gäller. Stopptidsförsäkringen betyder att Unibet återbetalar alla förlorade spel när mål görs på stopptid för dessa marknader: Korrekt resultat i matchen, Halvtid/fulltid, Första målgörare och sista målgörare. Det är endast lagda spel före match som är giltiga. Du måste vara anmäld för att ta del av erbjudandet. Upp till €100 av insatsen betalas tillbaka (ca 900 kr) när ett mål görs på stopptid för ovan nämnda spelmarknader på Unibet.

NordicBet erbjuder sin odds-kampanj Andra Chansen vilket innebär att om Manchester United besegrar Tottenham så betalar NordicBet tillbaka dina förlustspel på utvalda typer av spel upp till 500 kronor per kund. Spelen de betalar tillbaka på är: Förste målskytt, Rätt slutresultat, Halvtidsresultat (1×2) och Halvtid/Full tid.

Expekt erbjuder Fotbollsförsäkring där du kan spela ett kombinationsspel på fem eller fler matcher (1X2) och om ett spel går fel så får du tillbaka hela insatsen upp till 500 kr i form av ett gratisspel!