Tottenham – Manchester United är en härlig match för oss fotbollsälskare och oddsfantaster att se fram emot. Du kan för det första se matchen Tottenham – Manchester United i direktsändning på Unibet TV med matchstart kl. 13.00 och så kan du för det andra spela på utvalda typer av oddsspel hos NordicBet och få pengarna tillbaka om bortalaget Manchester United besegrar Tottenham.

Tottenham – Manchester United Andra chansen

Förhandstipsen säger att Manchester United bör vinna över Tottenham trots att man spelar på bortaplan. Wayne Rooney har spelat otroligt bra här på slutet och gjorde för några dagar sedan två mål och en assist i segermatchen mot Newcastle. Men man får inte vara för säker. Tottenham ligger på en sjunde placering i Premier League tabellen och vill säkert höra fansen fira på läktarna denna söndag.

Så här går Andra chansen  till:

Skulle Manchester United gå och besegra Tottenham betalar NordicBet tillbaka dina förlustspel på utvalda typer av spel upp till 500 kronor per kund. Spelen som gäller är: Förste målskytt, Rätt slutresultat, Halvtidsresultat (1×2) och Halvtid/Full tid. Så med andra ord ska du spela på något eller några av ovanstående spelalternativ och sitter inte dina spel så är det bara att hoppas på att Manchester United slår Tottenham.

Pengarna tillbaka om Manchester United besegrar Tottenham