Kvällens ligacupmatch mellan Liverpool – Chelsea ser du i direktsändning på Bet365 Livestreaming med matchstart kl. 20:45. Det är en mycket intressant tillställning vi har att se fram emot när Liverpool FC tar emot suveräna serieledarna Chelsea FC i det det första cupmötet av två i årets semifinal i engelska Capital One Cup. Ännu mer underbar blir matchen att titta på med tanke på att Liverpools hemmaarena Anfield är slutsålt till sista plats. Den här matchen är naturligtvis väldigt viktig för båda lagen och både Liverpool och Chelsea kommer ge allt för att utgångsläget ska vara det allra bästa inför kommande returmöte. En person som kanske kommer ge det där lilla extra är Liverpool spelaren Steven Gerrard som ju tidigare bekräftat att det här blir hans avslutande säsong i Liverpool tröjan. Klubben som han varit trogen sedan ungdomsåren och han har varit en av lagets allra viktigaste spelare under alla år som A-lagsspelare vilket hans drygt elva år som lagkapten för Liverpool vittnar om. Det här är hans enda chans att återigen få möjligheten att lyfta en buckla för Liverpool igen. Premier League racet är med allra största sannolikhet kört och i övriga cuper är man utslagna. Dock tror vi på Svenskt Spel att det blir oerhört tufft för Liverpool att vinna den här semifinalronden mot Chelsea som visat upp grymt stabil form och sällan förlorar den här säsongen. Mourinho har verkligen hittat rätt melodi för de Blues. Återigen, missa inte matchen Liverpool – Chelsea Live Stream på Bet365. Vi har också ett hett speltips på matchen här!

Liverpool - Chelsea Live Stream på Bet365

Kommer vi få se Steven Gerrard lyfta någon mer segerpokal för Liverpool igen?