Dagens bästa spel: Liverpool – Chelsea, antal mål -2,5, odds 1,90
Land: England
Liga/Cup: Captial One Cup
Spelstopp: Tisdag 20/1 kl.20.40
Spelbolag: Bet365.com


Kvällens första match av två i semifinalen i Ligacupen mellan Liverpool och Chelsea är en het potatis. Liverpool och manager Rodgers har inte glömt matchen mot Chelsea förra säsongen då Mourinho parkerade bussen. Inte nog med att Liverpool hade förtvivlat svårt att göra mål då utan man tappade också tålamodet vilket sedan ledde till att laget förlorade. Som om det inte vore nog i sig lyckades Steven Gerrard dessutom halka som sista man vilket spädde på hela eländet!

Till kvällens match har således Rodgers manat till större tålmodighet än sist. Han har betonat att det spelas två matcher i semifinalen och att det viktigaste är att det fortfarande finns en finalplats att spela om i det andra mötet lagen emellan.

Med det uttalandet som grund och Chelseas förväntade defensiva inriktning på Anfield känns underspelet på -2,5 mål som ett mycket bra spel. Det ger i dagsläget det relativt fina oddset 1,90. För den som tror på ett oavgjort resultat eller möjligen en hemmaseger (som undertecknad gör långt in i hjärtat) rekommenderas dubbelchansen på Liverpool ”1X” till 1,75.

Ett annat intressant spel är att båda lagen gör mål men att målproduktionen stannar till -2,5 till oddset 4,33. För nog bör det väl bli målsnålt? Det ska väl vara om Balotelli får till det mirakulöst nog…

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

Du vet väl om att du kan se kvällens match mellan Liverpool – Chelsea i direktsändning på Bet365 Livestreaming.

//Seb