bet365

Alexander Gustafsson MMA/UFC

Alexander ”The Mauler” Gustafsson ska inatt fightas mot Anthony ”Rumble” Johnson inför ett fullsatt Tele2 Arena i UFC Fight Night Stockholm lördagen den 24 januari 2015!

UFC-galans matcher sänds i direktsändning på Unibet TV

Programmet för UFC Fight Night i Stockholm 24/1 är fullspäckat med massor av actionfyllda fighter. Du kan se fighten Alexander ”The Mauler” Gustafsson mot Anthony ”Rumble” Johnson på Unibet TV helt gratis! Men du kan också se alla andra matcher på UFC Fight Night galan i Stockholm på Unibet TV. Dessutom erbjuds spännande odds på matcherna. Kvällens och nattens TV program och odds ser du här:

Alla UFC matcher sänds i direktsändning på Unibet TV

Speltips: Naturligtvis måste vi en sådan här afton tippa på Alex som vinnare. Vi som följt honom vet hur noggrant och hårt han förberett sig inför matchen mot Anthony Johnson vilket är enda hindret från att sedan gå ännu en titelmatch som han strävat efter en tid nu. Inget ska stoppa Alexander Gustafsson inatt! Vi satsar vår peng på vinst för Alex till oddset 1.31. Vi får dock erkänna att det med oddset 1.31 inte är särskilt högt spelvärde men vi kan helt enkelt inte låta bli. Det lutar starkt åt att vi nog inte kommer nöja oss där utan vi ser fler intressanta oddsspel i fighten. Gå in på Unibet för att se fler oddsalternativ för både denna match och alla andra fighter i kvällens UFC gala.

Föregående UFC Fight Night i Stockholm 4/10-1014…

UFC Fight Night Stockholm Odds och Livestreaming

Ikväll lördag 4 oktober smäller det när UFC Fight Night galan i Stockholm tar Globen i besittning. Aldrig tidigare har intresset varit så stort för UFC Fight Night Stockholm när det för tredje gången anordnas i vår huvudstad och ska avgöra vilka elva fighters som är bäst i elva stenhårda fighting kamper. Svenskt Spel ger dig programmet, matchtiderna, och alla oddsen

UFC Fight Night Stockholm programmet

17:30 – Dörrarna öppnas för allmänheten

18:10 – Underkortet startar med matcherna:

Ernest Chavez (146) vs. Zubaira Tukhugov (145)
Marcin Bandel (156) vs. Mairbek Taisumov (155)
Krzysztof Jotko (185) vs. Tor Troeng (185)
Cathal Pendred (171) vs. Gasan Umalatov (170)
Charles Rosa (146) vs. Dennis Siver (145)
Nico Musoke (170) vs. Alexander Yakovlev (170)
Scott Askham (185) vs. Magnus Cedenblad (185)

21:00 – Huvudkortet startar med matcherna:

Niklas Backstrom (145) vs. Mike Wilkinson (145)
Jan Blachowicz (205) vs. Ilir Latifi (204)
Akira Corassani (145) vs. Max Holloway (145)
Gunnar Nelson (170) vs. Rick Story (170)

23:00 – Galan avslutas

23:30 – Presskonferens efter galan (ej öpppet för allmänheten)

Oddsen för kvällens UFC fighter

Du hittar de bästa oddsen för kvällens UFC fighter hos Unibet.

Odds UFC Fight Night Stockholm

Se UFC matcherna gratis via Livestreaming på Unibet-TV

Du ser kvällens alla matcher helt gratis via Livestreaming på Unibet-TV.

UFC Fight Night Stockholm Livestreaming
Livestreaming UFC Fight Night Stockholm

Om du vill hitta nätets bästa Live Stream så får du gärna kika igenom vår guide bland spelbolagen som erbjuder sport Live Stream.

UFC Fight Night 53 med Gunnar Nelson – Rick Story

Galans huvudnummer i UFC Fight Night 53 är fighten Gunnar Nelson mot Rick Story i  viktklassen Weltervikt där man  får väga som mest 77 kg enligt MMA reglerna.

Se här en pre-fight intervju med Gunnar Nelson:

Kvällens speltips Gunnar Nelson – Rick Story

Vi tänker spela med medelinsats på att Gunnar Nelson vinner huvudfighten ikväll mot rutinerade Rick Story. Gunnar Nelson är redan Islands störste MMA fighter någonsin trots sin unga ålder och är även utövare och brasiliansk jiu-jitsu. Nelson har totalt gått 13 matcher, varav 12 av dem har han vunnit och 1 oavgjord. Men kvällens fight mot Rick Story är Gunnars första som huvudattraktion på en UFC gala.

Gunnar Nelson - Rick Story UFC Stockholm

Unibet sponsrar UFC – ULTIMATE FIGHTING CHAMPIONSHIP

Unibet sponsrar galan  som går lördagen den 4 oktober i Stockholm och vill bjuda dig på nåt extra. Spelar du för minst 50 kr på UFC-galan i Stockholm är du med i utlottningen av ett träningspass med UFC-stjärnan och Unibet-ambassadören Alexander ”The Mauler” Gustafsson!

Ingen anmälan behövs, allt du behöver göra är att spela för minst 50 kr på UFC från kl. 00.01 till 23.59 lördagen den 4 oktober och du är med i utlottningen. Totalt är det tre spelare som vinner och som får ta med sig varsin vän till träningspasset på Allstars Gym i Stockholm.

Få en t-shirt signerad av Alexander ”The Mauler” Gustafsson

Har du inte ett Unibetkonto? Då har Unibet ett fint erbjudande även till dig. Öppna ett konto hos Unibet från kl. 00.01 till 23.59 och sätt in minst 100 kr och du får en t-shirt signerad av Alexander ”The Mauler” Gustafsson! Både nya och gamla spelare kan också vinna et träningspass med The Mauler.

The Mauler