Missa inte två fina odds-erbjudanden på kvällens El Clasico mellan FC Barcelona och Real Madrid med riskfritt spel och pengarna tillbaka om det blir en straff i matchen. Förutom dessa spelerbjudanden vet du väl om att du kan se matchen gratis via livestreaming. Läs även gärna vårt speltips på kvällens El Clasico där vi tror på underspel!

250 kr riskfritt spel på El Clásico

Betsafe har tagit fram ett fint erbjudande till kvällens toppmatch FC Barcelona-Real Madrid. Om du spelar ett odds och det visar sig att det inte går in så kan du fortfarande bli en glad vinnare eftersom du får pengarna tillbaka och därmed får en ny chans att oddsa hem ett annat spel istället.

Gör så här:
1. Registrera konto hos Betsafe och lägg till ett spel från El Clasico på din spelkupong.
2. Klicka i rutan ”Riskfritt spel” som finns på spelkupongen.
3. Om ditt spel går förlorat så återbetalar Betsafe din insats!

Är du ny spelare hos Betsafe så får du som välkomstbonus en grym bonus på 100% upp till 1000 kr vid första insättningen. Alltså, sätter du in 1000 kr så dubblar Betsafe pengarna på kontot och du får hela 2000 spänn att betta för. Kör hårt!

TILL BETSAFE OCH 250 KR RISKFRITT SPEL!

El Clásico money-back erbjudande

El Clásico mötet Barcelona mot Real Madrid är den största matchen i hela världens ligafotboll och Unibet ger dig ett unikt money-back erbjudande till denna fantastiska match. Blir det en straff i matchen, så kommer Unibet att återbetala alla förlorade spel upp till 400 kronor, (på utvalda marknader, se regler och villkor på Unibets hemsida).

TILL UNIBET OCH MONEY-BACK ERBJUDANDET!

 

Riskfritt spel på El Clasico och pengarna tillbaka