Se engelsk fotboll och matchen Reading – Arsenal i semi-final i FA-Cupen på lördag 18 april kl. 18:20 via live stream på Bet365 Livestreaming. Arsenal som ligger på andra plats i Premier League för tillfället möter Reading som just nu är placerad på artonde plats i andradivisionen The Football League Championship. på fotbollsarenan Matchen spelas på Wembley Stadium.

FA-Cupen Live Streaming: Reading – Arsenal

Du ser båda helgens FA-Cup matcher Reading – Arsenal lördag kl. 18:20 och Aston Villa – Liverpool på söndag kl. 16:00 i direktsändning på Bet365 Livestreaming.

Reading - Arsenal FA-Cupen Live Stream

Readings väg till semi-final i FA-Cupen

3 januari i den så kallade tredje rundan av FA-Cupen vann Reading borta över Huddersfield med 1-0 och det var med ett nödrop att man gick vidare i FA-Cupen där. I den fjärde rundan lottades Reading mot ligakonkurrenten Cardiff City som man tog sig an på bortaplan med resultatet 1-2 och således var man vidare till femte rundan. Väl där fick man möta tufft motstånd i och med mötet med topplaget Derby i The Championship. Men även här gick Reading segrande ur striden då man bortavann med 1-2. I förra omgången av FA-Cupen, den sjätte i ordningen, spelade man två matcher mot Bradford City. I första matchen på bortaplan fixade Reading oavgjort. Reglerna i FA-Cupen är sådana att vid oavgjort blir det omspel. I returen på hemmaplan visade man var skåpet skulle stå och fansen kunde till sin glädje bevittna en riktigt skön seger med hela 3-0 mot Bradford. Och nu i semi-finalen ställs man alltså mot det för tillfället näst bästa fotbollslaget i hela England, nämligen Arsenal.

Se här målen och höjdpunkterna från Readings seger över Bradford senast i FA-Cupen:

Arsenals väg till semi-final i FA-Cupen

Arsenal började sin väg mot semi-finalen i FA-Cupen med spel mot Hull den fjärde januari i år. Hull fick verkligen bekänna färg mot ett formstarkt Arsenal i den matchen och åkte på däng med 2-0. Priset blev avancemang till fjärde rundan där man stötte på hårt motstånd borta mot Brighton som är placerad i den nedre halvan av The Championship den här säsongen och man kom undan med blotta förskräckelsen när man vann med 2-3 på bortaplan. Läxan var lärd till den femte omgången och man spelade med stort fokus hem matchen mot topplacerade Championship-laget Middlesbrough FC med 2-0. I förra omgången fick Arsenal möta självaste Manchester United på bortaplan inför storpubliken 74 285 åskådare på Old Trafford. Det avskräckte emellertid inte Arsenal som gick segrande ur den bataljen med 1-2. Nu i semi på lördag mot på pappret betydligt enklare motståndet Reading.

Kolla in målen och höjdpunkterna från Arsenals bortaseger på Old Trafford mot Manchester United inför 74 285 åskådare:

Är du sugen på ännu mer fotbollsgodis så måste vi bara rekommendera att du kikar på YouTube-klippet mellan Reading och Arsenal i The Capital One Cup 2012 i veckans stryktipsförslag. I den matchen stod Arsenal för en av engelsk fotbolls mäktigaste upphämtningar. Vi kan bara säga ett ord; sanslöst!

Och kommer du ihåg vilket lag som vann FA-Cupen 2014? Just det, Arsenal. Eftersom vi inte får nog av härliga fotbollsklipp så måste du se dessa härliga fotbollssekvenser från förra året under Arsenals väg till FA-Cup bucklan.

Svenskt Spel visar dig var du hittar gratis direktsänd sport.

Vi önskar dig en enastående trevlig Live Stream helg!