Unibet tipsar oss om härliga fotbollsmatcher i helgen med bland annat Londonderbyt Arsenal – Chelsea, derby i spanska Katalonien mellan Espanyol – FC Barcelona och klassiska Torino-derbyt mellan Torino och Juventus samt Allsvenska stormatchen Halmstad – Elfsborg.

Arsenal – Chelsea

Arsenal - Chelsea

Guldjakten i Premier League fortsätter, och vi har en riktig drömmatch framför oss i helgen då två formstarka lag drabbar samman i ett Londonderby under söndagen. Arsenal tar emot Chelsea. Det skiljer för tillfället 10 poäng mellan lagen och en seger för Arsenal är nästan ett måste om man fortfarande ska kunna utmana om guldet. Hur lirar du i helgens matcher?

Halmstad – Elfsborg

Halmstad - Elfsborg Allsvenskan

Allsvenskan är redan framme vid omgång 5 och det spelas fina matcher i helgen där bland annat Elfsborg gästar drömmotståndet Halmstad. Ett Halmstad som inte har besegrat Elfsborg sedan 2007. Vinner man nu till 4,50?

Espanyol – FC Barcelona

Derbyhelg samt Allsvensk fotboll!

Även i övriga Europa har vi fina matcher att se fram emot under helgen, till exempel i Primera Division där det spelas derby i Katalonien då Espanyol tar emot Barcelona. Espanyol visar fin form men kan väl knappast hota Barcelona?

Matchen Espanyol – FC Barcelona spelas lördag 25/4 med matchstart kl. 16:00 och direktsänds i Unibet TV (som är gratis).

Torino och Juventus

Torino och Juventus

Det klassiska Torino-derbyt mellan Torino och Juventus avgörs under söndagen i Serie A. Torino har inte lyckats besegra Juve sedan 1995. Får man äntligen vinna nu?

Matchen Torino och Juventus spelas söndag 26/4 med matchstart kl. 15:00.

De bästa oddsen till alla ovanstående matcher hittar du hos Unibet!

Du får inte missa vårt stryktipsförslag för helgen om du gillar att tippa på Stryktipset!

Lycka till med dina spel!