Årets upplaga av Wimbledon närmar sig med stormsteg. Många tror och hoppas att hemmahoppet Andy Murray får möta favoriten Novak Djokovic i final. Novak Djokovic har dominerat världstennisen sista tiden och mycket talar för att Serben kommer att vinna Wimbledon 2015. Det är ingen som varit i närheten av den form och stabilitet som han visat upp. Han tränas av Boris Becker och har 10 Grand Slam titlar i bagaget. Han vann Wimbledon i fjol och har knappast tappat formen sen dess. Tidigare i år vann han Australian Open och frågan är vem som kan stoppa honom.

Rafael Nadal trivs bättre på grus och vi tror inte att han kan gå hela vägen och vinna turneringen.

De två största utmanarna är Andy Murray och Roger Federer. Federer som trivs mycket bra i London har vunnit turneringen hela 7 gånger och kan kanske rå på den hårt slående Serben. Det känns dock som att Federer har sett sina bästa dagar och därför blir vårt speltips Novak Djokovic till 2.25 gånger pengarna hos spelbolaget bet365.

Odds Wimbledon 2015

Vill du tippa vinnare på tennisturneringen så kan du göra det hos spelbolaget bet365. Nedan hittar du alla odds för Wimbledon 2015. Du kan tippa vinnare av Wimbledon enda fram till den 28 juni klockan 11:00 då spelfönstret stänger.

odds wimbledon 2015

 

Saknar du tv-kanal så kan du se Wimbledon hos spelbolaget bet365 via live streaming. Hos bet365 kan du i princip se alla matcher ifrån tennisturneringen. Wimbledon rankas förmodligen som den anrikaste turneringen av de 4 Grand Slams som spelas varje år.