Wimbledon 2015 börjar på måndag! Tennismatcherna under Wimbledon 2015 som pågår 29 juni – 12 juli kan du se i direktsändning på bet365 Live streaming. Hemmahoppet Andy Murray ska försöka ge engelsmännen en anledning till att fira genom att som andrarankad på tennisens världsranking just nu vinna den anrikaste av alla Grand Slam turneringar vi har. Men det finns naturligtvis många andra som gärna vill år vinnarbucklan lika mycket.

TILL BET365 OCH WIMBLEDON STREAM HÄR >>>

Andy-Murray-Wimbledon-2013

Wimbledon vinnare

Innan den 29 juni kan du tippa vem som blir årets vinnare av Wimbledon 2015 där Novak Djokovic är favorit till slutsegern till oddset 2,25 hos herrarna och bland damerna är Serena Williams favorit till 2,50.

Wimbledon 2015 direktsänds på bet365

Flervalsbonus på Wimbledon 2015

Bet365 erbjuder flervalsbonus för Wimbledon 2015 och det kanske kan vara en smakstart

Bet365 erbjudande ger dig möjligheten att tjäna en bonus på upp till 50% från flervalsspel som innehåller tennismatcher i alla större turneringar och tävlingar med bland annat Wimbledon som den hetaste turneringen på hela året.

Erbjudandet gäller för vinster på flervalsspel, bestående av två eller fler val, placerade före matchstart på marknader för att vinna match, vinnare av första set samt setspel, för singel- och dubbelmatcher i Grand Slam, på ATP-, WTA- eller Challengertouren, samt på singel- och dubbelmatcher i Davis Cup, Fed Cup och Hopman Cup.

Bonusen gäller inte då hela insatsen har stängts med funktionen Stäng spel. Då delar av en insats har stängts, kommer bonusen att beräknas baserat på den kvarvarande levande delen av insatsen, och du kan som mest få en bonus på £100.000 eller motsvarande i annan valuta. Kombinationsspel med bonusar så som Lucky 15’s, Lucky 31’s etc. kvalificerar sig inte för detta erbjudande.

Går ditt spel in lägger bet365 till följande bonus på dina vinster:

Dubblar
5% bonus

Tripplar
7.5% bonus

Fyrlingar
10% bonus

Femlingar
15% bonus

Sexlingar
20% bonus

7-val
25% bonus

8-val
30% bonus

9-val
35% bonus

10-val
40% bonus

11-val
45% bonus

12-val och uppåt
50% bonus

Regler och villkor

Bonusen gäller för vinster på flervalsspel, bestående av två eller fler val, placerade före matchstart med matcher från herrsingel, damsingel, herrdubbel, damdubbel och mixed dubbel i Grand Slam, på ATP-, WTA- eller Challengertouren, samt i Davis Cup, Fed Cup och Hopman Cup. Erbjudandet gäller på följande marknader: Att vinna match, Första set – Vinnare och Setspel.
Vid händelse av att något val blir uppskjutet/annullerat kommer bonusen fortfarande att gälla, men bonusprocenten kommer att motsvara det faktiska antalet vinnande val. Exempelvis: ett 8-val med sju vinster och en uppskjuten match ger 25% i bonus på vinsten.
Maximalt bonusbelopp är £100.000 eller motsvarande i annan valuta. Flervalsbonusen gäller inte för kombinationsspel med bonusar så som Lucky 15’s, Lucky 31’s etc.
Bonusdelen av din vinst kommer att betalas ut till ditt spelkonto inom 24 timmar efter att den sista matchen har spelats.
Denna bonus gäller inte då hela insatsen har stängts med funktionen Stäng spel. Då delar av en insats har stängts, kommer bonusen att beräknas baserat på den kvarvarande levande delen av insatsen.
Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter bet365:s eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. bet365 förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att bet365 efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan bet365 krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden.
Alla bet365’s erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.
bet365 förbehåller sig rätten att ändra/avbryta/återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.