Det är sommar och vilken sport är somrigare än Beachvolleyboll? Ingen sport säger vi. 26 juni – 5 juli pågår Beachvolleyboll-VM 2015 i Holland som direktsänds på Unibet-TV. Du kan se alla matcher från både dam- och herr-VM i beachvolleyboll som spelas samtidigt och gratis är det också. Registrera bara ett konto på Unibet och sätt in en liten summa pengar för att göra TV-funkionen aktiv. Hela schemat för matcherna inklusive tider hittar du i Unibets live-TV kalender. Det direktsänds massor av matcher från detta mästerskap som är det största någonsin i Beachvolleyboll sammanhang. Det garantera också en sjukt trevlig inramning då VM matcher i beachvolleyboll brukar locka storpublik.

TILL UNIBET TV HÄR >>>

Beachvolleyboll-VM 2015

 

Beachvolleyboll-VM 2015 Unibet TV

Du kan se streamad sport gratis alla 24 timmar om dygnet om du vill. Se till exempel Wimbledon tennis och Copa America fotboll!