På söndag kl. 15.00 kan du i direktsändning se drömfinalen i Wimbledon mellan Roger Federer och Novak Djokovic. Du ser finalen via gratis live stream på bet365 om du av någon anledning inte kan få in SVT1 där du befinner dig. Roger Federer har med hjälp av tränaren Stefan Edberg gjort en otroligt fin tennisturnering så här långt och Federer kanske spelade sin bästa tennis någonsin när han i semifinalen slog en av förhandsfavoriterna Andy Murray. Novak Djokovic har istället sett ut att ibland haft det lite tufft i sina matcher men han har efter varje match hittills stått som vinnare när sista bollen spelats. Nu är det enligt många bedömare en drömfinal som ska spelas under söndagseftermiddagen när världsettan Djokovic med två tidigare Wimbledon segrar möter den pånyttfödde och sjufaldige Wimbledon vinnaren Roger Federer i Wimbledon Final 2015.

Wimbledon Final 2015 Roger Federer - Novak Djokovic

Vill du se streamad sport i direktsändning kan du välja och vraka bland olika sporter hos spelbolagen. Vi på Svenskt Spel har gjort en sammanställning på spelbolagens live streaming utbud!