OBS: Speltips till matchen hittar ni här!

Sverige – Österrike möts tisdag 8/9 på Friends Arena i en rafflande EM-kval match som du ser på Kanal 5 med matchstart kl. 20:45. Zlatan blir ett osäkert kort i Hamréns laguppställning då han ådrog sig en skada i EM-kval matchen mot Ryssland i lördags men senaste uppgifterna som i skrivande stund finns till hands gör gällande att Zlatan känner sig betydligt bättre. Sverige förlorade som bekant matchen mot Ryssland med 0-1 samtidigt som tisdagens motståndare Österrike gjorde precis tvärtom och istället vann sin match mot Moldavien med 1-0. Detta innebär att matchen mellan Sverige och Österrike är superviktig för att i första hand bli gruppsegrare och i andra hand överhuvudtaget kvalificera sig till kommande Fotbolls-EM 2016 i Frankrike. Österrike leder gruppen på 19 poäng före Sverige på andra plats med 12 poäng endast en poäng före Rysslands 11 poäng.

Sverige - Österrike 2015

Inför Sverige – Österrike 8 september

Vi på Svenskt Spel har här samlat några intressanta länkar inför matchen Sverige – Österrike.

Köp biljetter på Friends Arena

Sverige byter spelsystem

Zlatan känner sig bättre

Källström uttalar sig på presskonferens

Herrlandslaget hjälper barn på flykt!

Gruppställning inför Sverige Ryssland

Gruppställning inför Sverige Ryssland