bet365

Kolla på Liverpool – Bournemouth i direktsändning när de möter varandra i Engelska Ligacupens fjärde omgång på onsdag kväll kl. 20:45. Matchen ser du gratis på bet365 Livestreaming!

Inför Liverpool – Bournemouth

Liverpool som inför den här säsongen gjorde sig av med tränaren Brendan Rodgers och istället anställde tysken Jürgen Klopp har börjat årets Premier League säsong dåligt. Man har endast vunnit tre av de inledande tio matcherna. Men Klopp är trots det optimistisk inför mötet i Capital One Cup (Engelska Ligacupen) med Bournemouth på onsdagskvällen. Liverpools motståndare i ligacupens fjärde omgång Bournemouth har dock börjat sin Premier League säsong ännu sämre med två vinster så här långt på första tio.

Liverpool vann senast den Engelska Ligacupen 2011/2012 som då hette Carling Cup. Här ser du Liverpools resa till finalen…

Och för att bli mästare krävdes det straffar i finalen mot Cardiff City…

Och efter det började hyllningarna till Liverpool med kapten Steven Gerrard i spetsen…

Engelska Ligacupen – Capital One Cup

Engelska Ligacupen har sedan 1982 varit sponsrad av olika företag som har gett namn åt cupen. Bland annat har cupen hetat Coca-Cola Cup (1993–1998) och Carling Cup (2003–2012) men nu senaste åren bär cupen namnet Capital One Cup.

Manchester United – Middlesbrough kl. 21:00

Ett annat engelskt storlag ska upp till kamp denna kväll, nämligen Manchester United som tar sig an Championship laget Middlesbrough. Matchstart här är en kvart efter att domaren blåst igång matchen Liverpool – Bournemouth. Även matchen Manchester United – Middlesbrough livesänds av bet365…

TILL BET365 LIVESTREAMING HÄR >>>

För att se de direktsända matcherna på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds som du kan kombinera med din live stream.

Liverpool FC fans

Serie A matcher 28 oktober

Vill du hellre se italiensk seriefotboll så är denna onsdagsafton en kväll med massor av härliga matcher som du kan se i direktsändning med matchstart kl. 20:45.

Verona – Fiorentina
Milan – Chievo
Sassuolo – Juventus
Atalanta – Lazio
Napoli – Palermo
Torino – Genoa
Roma – Udinese
Frosinone – Carpi