Manchester United – Middlesbrough är en av kvällens matcher i Engelska ligacupen, Capital One Cup. Matchen streamas live på bet365 med matchstart kl. 21:00. Vi är inne i den fjärde rundan och kvällens övriga matcher är Southampton – Aston Villa, Manchester City – Crystal Palace, Liverpool – Bournemouth. Det är dock bara den sistnämnda matchen The Reds mot The Cherries samt matchen mellan The Red Devils och The Boro som kan ses via gratis live streaming på bet365 ikväll.

TILL BET365 LIVESTREAMING HÄR >>>

För att se de direktsända matcherna på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds som du kan kombinera med din live stream.

Manchester United - Middlesbrough live streaming

Man U och The Boro Engelska ligacupmästare

Båda kvällens lag i matchen Manchester UnitedMiddlesbrough har tidigare fått ikläda sig rollen som Engelska ligacupmästare. Nuvarande Championship-laget The Boro gjorde det sin enda gång 2004 när man i finalen slog Bolton med 2-1. Stjärnspäckade Man United har naturligtvis haft en betydligt mer framgångsrik fotbollshistoria och kan stoltsera med fyra ligacuptitlar. Bara under 2000-talet har Manchester United vunnit Engelska ligacupen inte mindre än tre gånger. Den första tog man hem 1992 och den senaste 2010.

Njut av lite gammalt fotbollsgodis inför kvällens match. Se här highlights från Engelska ligacupfinalen 2010, som då hette Carling Cup mellan Manchester United och Aston Villa. Målskyttar då i Man United var inga mindre än Wayne Rooney och Michael Owen.