Stoke – Liverpool möts ikväll på självaste trettondagsafton i Capital One Cup med matchstart kl. 21:00 och som du kan streama gratis på bet365 Livestreaming. Det är en finalbiljett som står på spel då det nu är dags för första mötet av två i de bägge semifinalerna. lagen Stoke och Liverpool är först ut att mötas och imorgon spelas den andra semifinalens första match med Everton mot Manchester City på Goodison Park.

Streama Stoke - Liverpool i Capital One Cup kl. 21:00

Inför Stoke – Liverpool

Liverpool har haft en oerhört tung period och det har ännu inte visat sig bli bättre sedan Jürgen Klopp tog över tränarrollen efter den förre sparkade tränaren Brendan Rodgers. Men trots en tung höst så ligger man ändå åtta i Premier League, en poäng före kvällens motståndare Stoke City. Dock är det anfallsmässigt som får sägas vara den stora stötestenen så här långt då man inte gjort så här lite mål framåt på många många år. Klopp menar att man nu måste ta sig samman som lag och inte älta det som varit tidigare, utan tagga till ordentligt och visa mod och självsäkerhet som man borde ha med det här spelarmaterialet.

Stocke City ser fram emot mötet med Liverpool FC otroligt mycket som är den första semifinalen de spelar i Capital One Cup på  över fyrtio år. Stoke tränaren Mark Hughes hyllar sin fantastiska publik som ikväll återigen ska bära sina hyllade spelare till hundraprocentiga prestationsnivåer på planen. Stoke behöver nog vinna matchen ikväll för att ha lite tillgodo inför returmötet på Anfield i Liverpool den 26 januari.

Tisdag 2015-01-05

Stoke – Liverpool (Capital One Cup) kl. 21:00 (Matchen direktsänds på bet365)

Mer fotboll via live stream

Nu på fredag 8 januari har vi två högintressanta matcher att se fram emot på bet365 livestreaming. Kl. 20:55 är det återigen dags för Liverpool att spela match i en inhemsk cup. Den här gången möter man Exeter som för närvarande ligger på sextondeplats i League 2. Är man mer intresserad av att se Zlatan göra mål i den franska ligafotbollen ska man istället ha siktet på matchen PSG – Bastia med start kl. 21:30.

Fredag 2015-01-08

Exeter – Liverpool (FA-Cupen) kl. 20:55 (Matchen direktsänds på bet365)
Paris SG – Bastia (Ligue 1) kl. 21:30 (Matchen direktsänds på bet365)