Franska Öppna 2016 har startat och du kan se hela Grand Slam mästerskapet i tennis French Open på Roland Gaross i direktsändning gratis på bet365 livestreaming via din dator, läsplatta eller mobil. Du kan också spela liveodds på matcherna samtidigt som bet365 erbjuder mängder av betting-alternativ på franska Öppna 2016 som bland annat Setspel, Handikappspel, Tiebreak, Gameresultat, Omgångsspel och Vinnare. Just nu står exempelvis favoriten till slutsegern Novak Djokovic i oddset 1,80 medans Andy Murray och Rafael Nadal för tillfället spelas till 4,50 respektive 6,00 gånger pengarna. Om du är intresserad av att följa svenskarnas framfart i Franska Öppna 2016 ska du naturligtvis kolla på Elias Ymer och Christian Lindell som är våra representanter på herrsidan samt vår Sverige-etta Johanna Larsson på damsidan. French Open 2016 håller på mellan 16 maj – 5 juni.

TILL BET365 LIVESTREAMING NU >>>

Se även speltips på Franska Öppna här >>>

Krävs för att Streama Franska Öppna 2016

Även om det är gratis att streama Franska Öppna så krävs det att du är registrerad som kund hos bet365 för att se de direktsänd tennis på bet365 samt att du har pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. Direktsändningarna från bet365 är extremt många. Över 20.000 sportevenamang streamas varje år och bet365 erbjuder också livebetting samt liveodds som du kan spela på samtidigt som du tittar på tennismatchen via din live streaming via dator, läsplatta eller mobil.