David Ferrer och Tomas Berdych är två rutinerade herrar och som idag möter varandra i åttondelsfinal i Franska Öppna 2016. Matchen som spelas vid lunchtid med matchstart kl. 14:05 är en sannerligen öppen historia mellan två mycket jämnstarka tennisspelare.

David Ferrer

David Ferrer kommer från en vinst senast i raka set över Feliciano Lopez i en match som krävde endast 30 games innan den var över. I segern vann Ferrer poäng i 77 procent av hans första serve och 45 procent av hans andra serve. Ferrer har bara förlorat bara ett set i denna turnering hittills samtidigt som han också har haft sjutton eller färre gjorda fel i pressade lägen i två av sina tre matcher, vilket gör honom ännu tuffare att slå. Ytterligare en styrka som Ferrer har är att han alltid brukar spela bra på grus och en vinst mot Tomas Berdych skulle innebära hans tolfte kvartsfinal i hans senaste sexton Grand-Slam-framträdanden.

Tomas Berdych

Tomas Berdych vann senast över Pablo Cuevas i en fyrasetare som tog 39 games att spela innan den matchen var avgjord. I segern vann Berdych 82 procent av hans inprickade första servar och 54 procent av hans satta andra servar. Just serve är ett av Berdych:s starkare vapen vilket tvåsiffriga ess i hans två senaste matcher vittnar om. Dock är å andra sidan en av hans svagare delar de slag han slår under press vilket räknats till 62 stycken i hans två senaste matcher. Berdych hoppas nu nå en grand slam kvartsfinal för sjätte gången i hans sista tio spelade turneringsframträdanden i Öppna Franska.

David Ferrer – Tomas Berdych speltips

David Ferrer – Tomas Berdych har mött varandra tretton gånger tidigare och Ferrer leder matchserien med 7-6. Den sista matchen var i årets Madrid Masters, en match Berdych vann i raka set. Berdych har slagit Ferrer i tre av de senaste fyra mötena. Detta blir ded sjätte gången David Ferrer och Tomas Berdych möts på grus. David Ferrer har alltid spelat bra i denna turnering, men Berdych har däremot slagit honom i tre av de senaste fyra mötena och har 3-2 mot honom totalt på grus i inbördes möten.Det här kommer verkligen bli en het duell mellan de två och får anses som dagens match i Franska Öppna. Vi tror på en jämn match med många games. Därför spelar vi på att det blir över 39,5 games till oddset 1,85 spelat hos Betway.

Match: David Ferrer – Tomas Berdych
Turnering: Franska Öppna
Matchstart: kl. 14:05
Speltips: Över 39,5 games
Odds: 1,85
Spelbolag: Betway

Streama gärna matchen David Ferrer – Tomas Berdych gratis här >>>

Exempel på andra intressanta matcher idag som direktsänds via live stream på bet365:

Kl. 13:00 Novak Djokovic (SRB) [1] – Roberto Bautista Agut (ESP) [14]

Kl. 14:00 Serena Williams (USA) [1] – Elina Svitolina (UKR) [18]

Kl. 15:00 Venus Williams (USA) [9] – Timea Bacsinszky (SUI) [8]