Zlatan har nyss lanserat varumärket A-Z och nu strömmar spelbolagens booztade oddz på Zverige och Zlatan in inför fredagens eftermiddagsmatch Italien – Sverige. Vi uppdaterar här nedanför löpande med nya boostade odds så fort spelbolagen kommer ut med dem.

Nu gäller det för Sverige och Zlatan att få minst oavgjort mot Italien om vi ska ha någon chans till vidare avancemang från gruppspelet. I Sveriges sista gruppspelsmatch nästa onsdag möter man förstarankade Belgien. Klappar ditt hjärta starkt för Zverige och Zlatan kanske spel på att Sverige vinner och Zlatan gör mål till det boostade oddset 10,00 lockar!? Spelet hittar du hos Betsafe längre ner…

Vi vill också gärna tipsa dig om det generösa liveodds-erbjudandet från bet365 där du kan spela för 250 kr riskfritt, läs mer här!

Booztade oddz på Zverige och Zlatan

Seger för Zverige och mål av Zlatan mot Italien skulle sitta fint. Då blir det stora tummen upp!

 

Se här de förhöjda oddzen på Zverige och Zlatan

 

BETSAFE ZPEZIALODDZ PÅ ZVERIGE OCH ZLATAN

Italien – Sverige: Sverige vinner och Zlatan gör mål. Odds: 10,00

TILL BETSAFE HÄR >>>

 

NORDICBET ZPEZIALODDZ PÅ ZVERIGE OCH ZLATAN

Italien – Sverige: Sverige tar poäng + Zlatan gör mål. Odds: 5,75

TILL BETSAFE HÄR >>>

 

UNIBET ZPEZIALODDZ PÅ ZVERIGE OCH ZLATAN

Italien – Sverige: Zlatan Ibrahimovic gör mål. Odds: 4,25
Italien – Sverige: Sverige gör första målet – Insats återbetalas om matchen slutar 0-0. Odds: 3,00
Italien – Sverige: Matchen slutar 1-1. Odds 8,00

Unibet info: Unibet erbjuder boostade odds varje dag under EM med upp till tre boostar per match! Unibet har en marknadsledande återbetalning både på pre-match och live-spel under EM – de har utökat sina bettyper så som spelarspecialer, spelarkort, spelarmål & assister, statistikspel skott på mål, offsider och mycket mer. Dagliga odds-boostar blir tillgängliga från kl. 21.00 föregående dag och fram till avspark och dina spel måste läggas via Unibet Kampanj i oddslobbyn! Se regler och villkor på Unibets kampanjsida: ”Dagliga odds-boostar på EM”.

TILL UNIBET HÄR >>>

 

BETSSON ZPEZIALODDZ PÅ ZVERIGE OCH ZLATAN

Italien – Sverige: Matchen slutar 1-2 och Turan får ett gult kort. Odds: 45,00
Italien – Sverige: Matchen slutar oavgjort och Zlatan Ibrahimovic gör mål. Odds: 11,00
Italien – Sverige: Zlatan gör mål och Chiellini får ett gult kort. Odds 7,75

TILL BETSSON HÄR >>>

 

 

Se här Fotbolls-EM:s spelschema med matcher, tider, städer och tv-kanaler.

 

Lite coola fakta om rekordmannen Zlatan

28 till antalet – titlar som Zlatan har varit med och vunnit officiellt.

13 till antalet – Zlatan är den ende spelaren i världen som vunnit 13 ligatitlar sammanlagt i fyra olika ligor.
Zlatans ligatitlar – Ajax 2 titlar, Juventus 2 titlar (dock fråntagen dem i calciopoli-skandalen), Inter 3 titlar, Milan 1 titel, Barcelona 1 titel, Paris SG 4 titlar.

5 till antalet – gånger som Zlatan vunnit skytteligan. Två gånger i Italien och tre gånger i Frankrike, …matcher som Zlatan gjorde mål i rad i inledningen av Barcelonatiden vilket är flest någonsin i Barcelonas historia.

19 till antalet – …mål som Zlatan har gjort för Sverige i EM-kval, …mål som Zlatan också har gjort i VM-kval, …mål som Zlatan gjort i tävlingslandskamper sedan det senaste EM-slutspelet vilket är flest av alla de 624 europeiska spelare som gjort mål sedan dess, 19 mål på 21 matcher gör också att han är mest effektiv av alla spelare i Europa med ett målsnitt på 0,9 mål per match.

6 till antalet – klubbar som Zlatan gjort mål för i Champions League. Flest av alla spelare i historien.

82,5 till antalet – miljoner som Ajax betalade till Malmö FF för att få loss Zlatan 2001 vilket fortfarande är den överlägset högsta summan som en allsvensk spelare har kostat.