Tredje och den helt avgörande matchomgången i gruppspelet påbörjas nu för lagen i fotbolls-EM. Idel kvällsmatcher väntar oss i Fotbolls-EM den här söndagen med matcherna Schweiz – Frankrike och Rumänien – Albanien på agendan som båda har matchstart kl. 21:00 ikväll. Igår fick vi än en gång se Lars Lagerbäcks Island spela oavgjort för andra gången detta EM på lika många matcher. Om det var med nöd och näppe som man orkade hålla 1-1 i första mötet med Portugal så var det den här gången istället Islands tur att känna sig bedrövade över 1-1 i lördagens möte med Ungern. Det återstod bara några få minuter kvar av matchen när ungrarnas kvitteringsmål slank in via en isländsk försvarare. Starkt av Island ändå tycker vi på Svenskt Spel! Även Portugal och Österrike som spelar i samma grupp spelade oavgjort 0-0 och vi fick där se en frustrerad Cristiano Ronaldo missa en straff genom att istället för att slå bollen i nätmaskerna slog den i stolpen och ut. Ikväll är det redan slutspelsklara och tillika värdlandet Frankrike som äntrar fotbollsplanen mot grupptvåan Schweiz. Man gör alltså upp om 1:a placeringen i gruppen med 2 poäng som skiljer dem åt till Frankrikes fördel inför mötet. Rumänien spelar mot Albanien och båda har fortfarande en möjlig biljett vidare från gruppspelet att kämpa om. Så spännande och tuffa möten utlovas ikväll för den som kan undvara några timmar av söndagskvällen.

France-EURO-2016-UEFA-EURO

Söndagens matcher samt oddsboosts i Fotbolls-EM 19 juni

Söndag 19 juni 2016
Schweiz – Frankrike, kl 21.00 (Lille) SVT
Rumänien – Albanien, kl 21.00 (Lyon) SVT

Läs vårt speltips på matchen Rumänien – Albanien här >>>

 

BETWAY SPECIALSPEL 16 JUNI

Schweiz – Frankrike: Antoine Griezmann Gör mål från utanför straffområdet, odds 13,00
Schweiz – Frankrike: Olivier Giroud & Dimitri Payet Båda gör mål, odds 11,00
Schweiz – Frankrike: Olivier Giroud Gör mål på nick, odds 8.00

TILL BETWAY HÄR >>>

 

BETSAFE:s  boostade odds på Fotbolls-EM 19 juni

Rumänien – Albanien: Rumänien att vinna och båda lagen att göra mål, odds 5,00
Schweiz – Frankrike: Frankrike att vinna och båda lagen att göra mål, odds 5,00

TILL BETSAFE HÄR >>>

 

NORDICBET:s  boostade odds #LoveTheBet på Fotbolls-EM 19 juni

Rumänien – Albanien och Schweiz – Frankrike: Rumänien + Frankrike att vinna, odds 5,00
Schweiz – Frankrike: Frankrike att vinna + över 2,5 mål, odds 3,80
Rumänien – Albanien: Rumänien att vinna och hålla nollan, odds 3,60

TILL NORDICBET HÄR >>>

 

UNIBET:s  boostade odds på Fotbolls-EM 19 juni

Rumänien – Albanien: straff tilldöms, odds 4,25
Schweiz – Frankrike: Anthony Martial gör mål, odds 4,25
Schweiz – Frankrike: Frankrike att vara i ledningen i halvtid och vinna matchen, odds 3,75

Unibet info: Unibet erbjuder boostade odds varje dag under EM med upp till tre boostar per match! Unibet har en marknadsledande återbetalning både på pre-match och live-spel under EM – de har utökat sina bettyper så som spelarspecialer, spelarkort, spelarmål & assister, statistikspel skott på mål, offsider och mycket mer. Dagliga odds-boostar blir tillgängliga från kl. 21.00 föregående dag och fram till avspark och dina spel måste läggas via Unibet Kampanj i oddslobbyn! Se regler och villkor på Unibets kampanjsida: ”Dagliga odds-boostar på EM”.

TILL UNIBET HÄR >>>

 

BETSSON:s  boostade odds på Fotbolls-EM 19 juni

Rumänien – Albanien och Schweiz – Frankrike: Rumänien att vinna och matchen Schweiz – Frankrike 1-3, odds 45,00
Rumänien – Albanien och Schweiz – Frankrike: Rumänien att vinna och Frankrike gör 2 eller fler mål, odds 5,50
Rumänien – Albanien: Rumänien att vinna och minst tio hörnor i matchen, odds 4,00
Schweiz – Frankrike: Frankrike att vinna och båda lagen gör mål, odds 4,40

 

Se här Fotbolls-EM:s spelschema med matcher, tider, städer och tv-kanaler.