Portugal tog sig med nöd och näppe vidare från åttondelsfinalen mot Kroatien. Nu väntar förmodligen en ny rysare mot ett defensivt starkt Polen. Polen har gjort det riktigt bra såhär långt där man sett stabila ut bakåt. Ännu har inte Levandowski levererat så det kanske är dags för han nu. Blaszczykowski som spelar på kanten har utmärkt sig mest i det polska laget där han gjort mål i de två senaste matcherna mot Schweiz och Ukraina. Portugal med Cristiano Ronaldo får ändå ses som favoriter i matchen men jag är inte så säker på att laget kommer klara uppgiften. Däremot har Portugal haft ett strålande anfallsspel såhär långt i turneringen där man kommit runt fint på kanterna vilket leder till kvällens speltips.

Portugal fler än 5.5 hörnor i matchen

Portugals anfallsspel bygger mycket på att komma runt på kanterna där man vill hitta inlägg, instick och inspel främst på Cristiano Ronaldo som är rörlig i boxen. Det leder till att laget vaskar fram flertalet hörnor i matcherna. Enda undantaget är matchen mot Kroatien som blev väldigt stängd. Mot Island producerade laget 11 hörnor, mot Österrike 10 och mot Ungern 9 hörnor. Därför är det inte otroligt att laget lyckas med att få fram mer än 5.5 hörnor i matchen mot Polen. Polen som dessutom gillar att backa hem och satsa på kontringar borde gynna ett spel på antal hörnor för Portugal.

Kvällens speltips i den första kvartsfinalen blir Portugal mer än 5.5 hörnor i matchen till oddset 1.66 @bet365

Följ oss gärna under Fotbolls EMs slutspel och ta del av våra rekar. Här kan ni läsa om alla våra speltips.

Kolla även in alla specialodds från flera spelbolag på matchen.

Polen Portugal tv kanal och matchstart

Kvartsfinalen mellan Polen och Portugal har matchstart 21.00 och visas av tv-kanalen TV4 och CMore