Polen – Portugal möts i Fotbolls-EM:s första kvartsfinal torsdagen den 30:e juni med matchstart kl. 21:00 och de förhöjda special-oddsen har börjat trilla in från spelbolagen! Det blir ett spännande möte mellan ett försvarsstarkt Polen och ett mer anfallsglatt Portugal. Varken Polen eller Portugal har förlorat någon match i EM ännu så nu blir frågan vilket lag som till slut får ge sig.

Polen har gjort det riktigt bra så här lång under EM. I det inledande gruppspelet hamnade Polen tvåa i sin grupp efter starka Tyskland men på samma antal poäng efter två segrar (mot Nordirland och Ukraina) och en oavgjord (mot Tyskland). Nästan bragdartat släppte man inte in ett enda baklängesmål under gruppspelet. I åttondelen slog man ut Schweiz på straffar efter 1-1 vid full tid.

Portugals resa fram till kvartsfinalen blev en väldigt tuff historia och man lyckades med nöd och näppe ta sig vidare från sin tredjeplats i gruppen efter tre oavgjorda matcher mot Island, Österrike och Ungern. I Åttondelsfinalen lyckades Portugal göra mål på Kroatien genom inhopparen Quaresma först efter förlängning vilket då innebar 1-0 och man var därmed vidare.

Läs gärna våra speltips på Polen – Portugal i Fotbolls-EM

Hörnspel på Portugal >>>
Polen till 4x pengarna >>>

Polen - Portugal Specialodds

Kommer Robert Lewandowski göra mål mot Portugal?

Spela specialodds på Polen – Portugal 30/6

Vi uppdaterar med fler specialodds från fler spelbolag kontinuerligt så fort spelbolagen kommer med nya förhöjda odds.

 

BETSAFE SPECIALSPEL 30 JUNI

Polen – Portugal: Polen att vinna och Lewandowski att göra mål, odds 5,50
Polen – Portugal: Portugal att vinna och Ronaldo att göra mål, odds 4,00
TILL BETSAFE HÄR >>>

 

UNIBET SPECIALSPEL 30 JUNI

Polen – Portugal: Robert Lewandowski gör mål i ordinarie tid, odds 4,25
Polen – Portugal: Cristiano Ronaldo gör första målet i ordinarie tid, odds 4,60
Polen – Portugal: Matchen slutar 1-1, odds 7,00

Unibet info: Unibet erbjuder specialodds varje dag under EM med upp till tre specialare per match! Unibet har en marknadsledande återbetalning både på pre-match och live-spel under EM – de har utökat sina bettyper så som spelarspecialer, spelarkort, spelarmål & assister, statistikspel skott på mål, offsider och mycket mer. Dagliga odds-boostar blir tillgängliga från kl. 21.00 föregående dag och fram till avspark och dina spel måste läggas via Unibet Kampanj i oddslobbyn! Se regler och villkor på Unibets kampanjsida: ”Dagliga specialodds på EM”.
TILL UNIBET HÄR >>>

 

NORDICBET SPECIALSPEL 30 JUNI #LoveTheBet

Polen – Portugal: Portugal vinner och Ronaldo gör mål i matchen (Endast ordinarie speltid), odds 4,00

TILL NORDICBET HÄR >>>

 

BETSSON SPECIALSPEL 30 JUNI

Polen – Portugal: Polen att vinna och Lewandowski att göra mål, odds 5,50
Polen – Portugal: Det blir 2 eller fler mål i matchen och 5 gula kort eller fler, odds 3,50
Polen – Portugal: Det blir 11 hörnor eller fler i matchen och att Lewandowski eller Ronaldo gör mål, odds 4,00

Se här Fotbolls-EM:s spelschema med matcher, tider, städer och tv-kanaler.