Idag spelas den första kvartsfinalen och den ska kora vem av Polen och Portugal som går till semifinal. Polen har spelat aggressivt i inledningen av samtliga matcher men har saknat skärpan framför mål. Portugal har spelat väldigt uddlöst och håglöst i detta mästerskap och har inte alls kommit upp i standard. Det är med andra ord en spännande och aningen oviss drabbning som väntar.

Polen är underdogs enligt spelbolagen och står i ett rakt segerodds på fyra gånger pengarna. I min mening är detta ett riktigt bjudodds då man har visat betydligt mer än motståndarna i detta mästerskap. Milik och Lewandowski har haft mängder av chanser i varje match och med en gnutta tur och lite skärpa så kan de med lätthet skjuta Polen vidare nu.

Portugals stora stjärna Ronaldo, ser ut att längta efter semester. Hans kroppsspråk och uttryck vittnar om frustration och ointresse. Egenskaper som man inte direkt behöver av sin kapten om man vill ta sig vidare i ett EM-slutspel. Nej, den enda egentliga sevärdigheten i Portugals lag har varit unga Sanchez som spelat med pondus.

Med ett mer sammansvetsat lag och med bättre lagmoral tror jag bestämt att Polen tar sig vidare från denna match. Lewandowski gör sitt första mål i mästerskapet och Polen vinner med 2-1. Den raka ettan spikas till 4 gånger pengarna och insatsen blir medelhög.

Matchen spelas kl.21 (som samtliga kvartsfinaler) och den visas i TV4

Speltips: Polen vinner matchen, odds 4,00 @Bet365.com.

Du hittar även här alla specialodds från flera spelbolag på matchen.

//Seb