Wales med Gareth Bale i spetsen tar sig an Belgien som är världens just nu näst högst rankade landslag efter Argentina enligt Fifa. Mötet Wales – Belgien är andra kvartsfinalen i detta Fotbolls-EM och som vanligt slåss spelbolagen med varandra om att ta fram de hetaste boostade oddsen inför varje match. Och vi har vanan trogen återigen plockat fram deras boostade odds, denna gång gäller det höjda oss inför Wales – Belgien. Matchen startar 21:00 ikväll 1 juli.

Läs vårt speltips på Wales – Belgien 

Wales – Belgien så här långt

I gruppspelet vann Wales sin grupp före England med två segrar och en förlust i protokollet. Man vann över Slovakien och Ryssland men förlorade mot England som sedermera åkte ut i åttondelen mot Island i en av århundradets största skrällar. Wales vann däremot sin åttondelsfinal med 1-0 mot ett annat lag från de brittiska öarna, nämligen Nordirland. Det blev ett relativt sent avgörande med mål i den 75:e minuten. Noterbart är att Gareth Bale leder skytteligan på 3 mål, lika många som fransmannen Antoine Griezmann och spanjoren Álvaro Morata.

Belgien som är förhandstippat att vinna Fotbolls-EM 2016 blev två i gruppspelet efter Italien. Efter sig hade man Nordirland och Sverige på en jumboplats. Notera att Belgien endast vann över Sverige med 1-0 efter att Sverige spelat sin bästa fotboll under detta EM. I åttondelsfinalen fullkomligt krossade Belgien sina motståndare Ungern med 4-0, trots att det ”bara” stod 1-0 tills den 78:e minuten. Noterbart är att Eden Hazard leder assistligan på 3 stycken målgivande passningar.

Wales - Belgien Odds

NORDICBET ODDSBOOSTAR 1 JULI #LoveTheBet

Wales – Belgien: Belgien att vinna + Hazard att göra mål, odds 5,00
Wales – Belgien: Wales vinner eller kryssar + Bale att göra mål, odds 5,00
TILL NORDICBET HÄR >>>

 

BETWAY ODDSBOOSTAR 1 JULI

Wales – Belgien: Gareth Bale träffar målramen, odds 10,00
Wales – Belgien: Kevin de Bruyne gör mål från utanför straffområdet, odds 10,00
Wales – Belgien: Toby Alderweireld gör mål på nick, odds 17,00
TILL BETWAY HÄR >>>

 

BETSAFE ODDSBOOSTAR 1 JULI

Wales – Belgien: Belgien att vinna och Hazard att göra mål, odds 5,00
Wales – Belgien: Wales att vinna och Bale att göra mål, odds 9,00
TILL BETSAFE HÄR >>>

 

BETSSON ODDSBOOSTAR 1 JULI

Wales – Belgien: Wales vinner och Bale gör mål (under ordinarie tid), odds 9,00
Wales – Belgien: Belgien vinner och Romelu Lukaku gör mål, odds 3,50
Wales – Belgien: Det blir 10 hörnor eller fler i matchen och det delas ut ett rött kort, odds 7,00

 

UNIBET ODDSBOOSTAR 1 JULI

Wales – Belgien: Belgien vinner 1-0 (under ordinarie matchtid), odds 6,00
Wales – Belgien: Oavgjort i halvtid och Belgien vinner under ordinarie tid, odds 5,00
Wales – Belgien: Romelu Lukaku gör första målet (under ordinarie tid endast), odds 6,00

Unibet info: Unibet erbjuder specialodds varje dag under EM med upp till tre specialare per match! Unibet har en marknadsledande återbetalning både på pre-match och live-spel under EM – de har utökat sina bettyper så som spelarspecialer, spelarkort, spelarmål & assister, statistikspel skott på mål, offsider och mycket mer. Dagliga odds-boostar blir tillgängliga från kl. 21.00 föregående dag och fram till avspark och dina spel måste läggas via Unibet Kampanj i oddslobbyn! Se regler och villkor på Unibets kampanjsida: ”Dagliga specialodds på EM”.
TILL UNIBET HÄR >>>

Se här Fotbolls-EM:s spelschema med matcher, tider, städer och tv-kanaler.