Ikväll är det dags för den andra kvartsfinalen och mötet mellan Wales – Belgien. Igår fick vi in speltipset i antal hörnor för Portugal men det var med viss tur kan man säga. Portugal fick ihop 6 hörnor där speltipset låg på ”mer än 5.5 hörnor” för portugiserna.

Ikväll är det två storstjärnor på planen i Wales Gareth Bale och Belgiens Eden Hazard. Hazard är kanske den som har haft den bästa formen hittills av de två. Senast låg han bakom mycket när Belgien vann över Ungern med 4-0. Det var ett väldigt offensivt Belgien vi fick se då men jag tycker att siffrorna var något missvisande för hur matchbilden såg ut.

Speltips Wales – Belgien

Ikväll tror jag på en öppen match då båda lagen gillar snabba omställningar. Bale kommer så klart skapa oreda när han närmar sig Belgiens straffområde. Vi vet att båda lagen har offensiva krafter. Belgiens främsta vapen ligger i Lukaku, De Brüyne och Hazard medan Wales spel byggs upp genom Ramsey, Vokes och Bale. Tycker det är en fördel för Belgien här men kikar man på defensiven så saknar Belgien viktiga spelare i Dembele, Vertonghen och Vermaelen.

Tror det kan leda till en hel del målchanser i matchen där båda lagen lyckas göra mål. Tycker oddset 2.20 på att båda lagen gör mål har ett fint spelvärde hos bet365.

Vi tippar att båda lagen gör mål till oddset 2.20 @bet365

Wales Belgien Odds

bet365 är världens största spelbolag när det kommer till odds och livebetting. De är det spelbolag som omsätter mest pengar och det är inte så konstigt att förstå när man väl testar deras sida som har ett otroligt utbud med olika spelvarianter.

Höjda odds

Här hittar ni bättre och högre odds från spelbolagen inför kvällens kvartsfinal mellan Wales och Belgien.