Zlatan spelar sin första tävlingsmatch idag när Leicester möter Man Utd i Community Shield. Förutom att det är det sista riktiga genrepet inför PL-säsongen så är det också en match om säsongens första titel. Som vi alla vet så är Zlatan expert på att vinna just titlar så nog får man hålla chanserna relativt goda att Man Utd vinner detta?

Leicester kommer till matchen med relativt svaga insatser mot Europeiska topplag i den internationella träningsturneringen som för första gången var inbjuden till. I flera matcher syntes att det finns vissa brister i lagets kvalité och förlusten av Kanté kan vara avgörande. Det finns också frågetecken om Mahrez vara eller icke vara i laget.

Förra säsongen slutade båda matcherna lagen emellan med ett oavgjort resultat (1-1) men detta är en final och ingen vanlig ligamatch. När det handlar om finaler har också United ett massivt övertag. Exempelvis har man spelar Community Shield hela 30 gånger genom åren och man har vunnit finalen hela 20 gånger! De har också vunnit finalen fem av de senaste sex gångerna.

Zlatan är garanterat sugen på at spela hem sin första titel med laget. Mourinho vill sätta sin prägel från start och ser nog allt annat än en seger som ett misslyckande.

Att Man Utd vinner matchen betalar nästan dubbla pengarna. Ett bet som är riktigt bra som uppladdning inför nästa veckas PL-premiär!

Speltips: Man Utd vinner matchen, odds 1,90 @Bet365.com som också direktsänder titelmatchen via live streaming!

//Seb