bet365

Det är måndag och såhär på veckans första dag har vi allsvenska mötet Djurgårdens IF – IFK Göteborg att se fram emot. Prestigemötet är omgångens sista match i den haltande tabellen och siktet för de två lagen är detsamma, att ta 3 poäng. Men målen tabellmässigt för Djurgården och Göteborg ser olika ut.

Speltips Djurgårdens IF - IFK Göteborg 8/8För Djurgården handlar det just nu om att inte vara kvar nere i bottenträsket utan man måste kravla sig upp ifrån nuvarande tabellpositionen på kvalplats för nytt allsvenskt kontrakt. Endast Gefle och jumbon Falkenberg ligger bakom i tabellen. Närmast framför sig över kvalstrecket har man Helsingborg med 4 poäng upp. Så i dagens hemmamatch mot IFK Göteborg räknas inget annat än att vinst.

 

IFK-Göteborg logoIFK Göteborg har ett betydligt bättre tabelläge än Djurgården men det betyder inte att man är nöjda. Tvärtom så är Änglarna allt annat än nöjda om man inte vinner Allsvenskan i år. Revansch gäller efter förra säsongens andra plats efter IFK Norrköping. Men för att vinna Allsvenskan 2016 krävs nu närmast att man vinner dagens match mot Djurgårdens IF eftersom det skiljer 9 poäng till serieledarna Malmö FF.

 

Även tvåan IFK Norrköping ångar på i oförtruten takt och radar upp vinster på löpande band med resultatet att man skuggar Malmö i toppen bara 1 poäng bakom. På tredje plats och 1 poäng framför IFK Göteborg ligger AIK. Detta innebär att Göteborg i det närmaste måste vinna dagens bortamatch mot Djurgårdens IF för att inte halka efter i toppstriden. En vinst skulle innebära att man i allra högsta grad är med i guldleken igen.

Djurgårdens IF – IFK Göteborg över 2,5 mål

Det här kan bli en rolig tillställning för alla fotbollsälskare. Förutsättningarna är sådana att både Djurgårdens IF och IFK Göteborg kommer vara tvungna att satsa framåt för att ta de tre nödvändiga poängen som båda lagen är i så stort behov av. När vi också tittar på lagens statistik från tidigare matcher så kan vi konstatera att Djurgårdens såväl som IFK Göteborgs matcher ofta resulterar i många mål.

Djurgårdens IF har en ”glad” målstatistik där det i genomsnitt görs 2,79 antal mål per match vilket i deras fall ofta tyvärr inneburit att flertalet av de målen har varit i egen kasse. IFK Göteborgs matcher bjuder allt som oftast på en ännu ”gladare” målskörd där snittet ligger på 3,07 gjorda mål per match, där istället de flesta målen görs av Göteborgarna själva. Det ska bli väldigt intressant att se hur många mål som görs totalt i dagens match!

Som sagt förutsättningarna är allra bästa tänkbara för att det ska bli en målrik tillställning idag så därför har vi valt att tippa att Djurgårdens IF – IFK Göteborg resulterar i över 2,5 gjorda mål i matchen till oddset 1,85 @bet365.

Match: Djurgårdens IF – IFK Göteborg
Matchstart: Måndag 8 augusti kl. 19:00
Arena: Tele2 arena
Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,85
Spelbolag: bet365

Djurgårdens trupp mot IFK Göteborg

Kenneth Höie, Hampus Nilsson, Tim Björkström, Omar Colley, Marcus Hansson, Kebba Ceesay, Elliot Käck, Othman El Kabir, Alexander Faltsetas, Jesper Karlström, Daniel Berntsen, Kevin Walker, Sean-Min Moon, Tino Kadewere, Magnus Eriksson, Mathias Ranégie, Michael Olunga och Amadou Jawo.

Göteborgs trupp mot Djurgårdens IF

John Alvbåge. Pontus Dahlberg, Emil Salomonsson, Thomas Rogne, Mattias Bjärsmyr, Hjalmar Jonsson, Adam Johansson, Billy Nordström, Lawson Sabah, August Erlingmark, Jakob Ankersen, Mads Albaek, Tom Pettersson, Sebastian Eriksson, Martin Smedberg-Dalence, Tobias Hysén och Mikael Boman.

Våra speltips är heta…

Vi rider just nu på en framgångsvåg med våra speltips där speltipsen går in ett efter ett till fina odds, så vi tänker fortsätta på den vågen även idag!

Senaste speltipsen som gått in:
United till 1,90 i Community Shield: Vi spelade på att Man Utd skulle vinna matchen till oddset 1,90 @Bet365.com. RESULTAT: MAN UTD VANN MATCHEN
AIK – Panathinaikos hörnspel till 2,75Vi valde att spela på att det skulle bli mellan 9-11 hörnor i matchen till oddset 2.75 @bet365. RESULTAT: 10 HÖRNOR