Zlatan Ibrahimovic tangerade ett 91 år gammalt klubbrekord i Manchester United när han gjorde mål mot Hull City vilket betydde hans fjärde match i rad som målskytt för The Red Devils.

Ja så skulle det kunna stå att läsa på nyhetssajterna strax efter att matchen Hull City – Manchester United avslutats runt 20.15-tiden på lördagskvällen den 27 augusti. Men vi är inte riktigt där ännu.

Zlatan i fokus med mål i sikte

Tuff match väntar för Zlatans Manchester United när man gästar Hull City på lördagen 27/8 med matchstart 18:30. Efter två omgångar har både Manchester United och Hull City kammat hem full pott med två vinster vardera. I och med det har lagen placerat sig på andra och tredje plats i Premier League inför mötet på lördagskvällen.

Manchester United har startat säsongen riktigt bra och det är mycket tack vare svenskens målskytte. Zlatan ”Ibra” Ibrahimovic har i sina tre första framträdanden gjort mål i varje match. Han inledde sin United karriär i tävlingssammanhang mot Leicester med att avgöra titelmatchen i Community Shield. Därpå var det premiärmatch i Premier League mot Bournemouth där Ibra inte gjorde oss svenskar besvikna genom att välplacerat skjuta in ett mål från strax utanför målområdet. Senast i förra helgen ville Zlatan i sin tredje match i Man Utd tröjan vara ännu värre och gjorde då båda målen i Premier League matchen mot Southampton.

Gör Zlatan ytterligare minst ett mål i matchen mot Hull City betyder det mål för fjärde matchen i rad och nytt tangerat målrekord i Manchester Uniteds klubbhistoria. Rekordet med mål fyra matcher i rad är 91 år gammalt och innehas för närvarande av den forne Manchester United forwarden med det svenskklingande namnet Jimmy Hanson.

Speltips: Zlatan målskytt för Manchester United mot Hull

Är det något som Zlatan älskar och suktar efter så är det att slå rekord. Han har slagit många rekord tidigare i fotbollssammanhang men är sällan nöjd särskilt länge förrän han jagar vidare efter ytterligare något rekord. Ibra har också vid flertalet tillfällen uttalat sin kärlek för att skriva in sig i historieböckerna och nu har han alltså chansen igen.

En lite rolig anekdot som går att läsa om på Man Uniteds hemsida är att när den nuvarande rekordmannen Jimmy Hanson gjorde sitt första av sina mål i fyra matcher på raken så var det mot just Hull City.

Vi är övertygade om att Zlatan är ute efter att tangera Jimmy Hansons rekord från säsongen 1924/1925 och vi vet ju vid det här laget att han oftast brukar få som han vill. Det här är ett spel som inte går att missa. Tron på att Zlatan verkligen kommer göra mål i matchen mot Hull är stor trots att hårt motstånd på bortaplan väntar.

Sedan får vi inte sticka under stol med att ett spel på Zlatan som målgörare bidrar till spänning i matchen med en nästan euforisk känsla. Väldigt många svenskar kommer se matchen Hull City – Manchester United i direktsändning och nästan alla vill se Zlatan göra mål och tangera ett 91 år gammalt Man Utd rekord.

Speltips: Zlatan Ibrahimovic som målgörare i matchen Hull City – Manchester United lördag 27 augusti.
Odds: 1.95 @bet365.
Matchstart: Kl. 18:30
TV-kanal: Viaplay Sport

Läs även vårt speltips på Tottenham – Liverpool.

 

Hull City – Manchester United kan ses på Viaplay Sport gratis via Unibet

Det är inte bara matchen Hull City – Man Utd som visas på Viaplay Sport utan alla Premier League matcher kan avnjutas på tv-kanalen. De andra fotbollsligorna ser du som vanligt helt gratis via live stream hos något av spelbolagen.

Se Viaplay Sport gratis via spelbolaget

Några odds-erbjudanden på Zlatan som spelobjekt

Zlatan är just nu hetast i Premier League tillsammans med Man Utd:s senaste nyförvärv Paul Pogba som köptes loss från Juventus för en rekordsumma. Spelbolagen slåss om att hitta attraktiva erbjudanden och spelodds på Zlatan. Svenskt Spel listar här några av de bästa oddsen som erbjuds för tillfället.

Pengarna tillbaka om ditt spel inte sitter och Zlatan gör det första målet i matchen Hull City – Manchester United. Gäller marknaderna Rätt resultat och Målskytt @Betway. Spelstopp 27 aug kl. 18:30.

Zlatan Ibrahimovic – att vinna skytteligan i Premier League @Betsafe. Odds 9.00. Spelstopp 27 aug kl. 17:30.

Zlatan att göra minst två mål i matchen Hull – Man Utd @NordicBet. Odds 7.00. Spelstopp 27 aug kl. 16:00.

Läs också spelbolagens speciella Premier League erbjudanden samlade på ett ställe >>>

MÅSTE SES MED ZLATAN!!!

Kolla in dessa två sköna underbara YouTube filmer om vår svenske storstjärna Zlatan ”Ibra” Ibrahimovic. Första YouTube-klippet visar inledningen i Manchester United. Det andra klippet visar första halvan 2016 där han avslutade sin PSG sejour magnifikt!

Tyvärr borttagna då klippen inte finns tillgängliga längre.

Premier League matcher vecka 3

Lördag, 27 augusti

Tottenham – Liverpool 13:30
Watford – Arsenal 16:00
Chelsea – Burnley 16:00
Crystal Palace – Bournemouth 16:00
Everton – Stoke 16:00
Leicester – Swansea 16:00
Southampton – Sunderland 16:00
Hull City – Man Utd 18:30

Söndag, 28 augusti

West Brom – Middlesbrough 14:30
Man City – West Ham 17:00