Äntligen Lördag och härlig fotbollsunderhållning att se fram emot. Vädret har blivit bättre sista dagarna och solen har varit mycket mer aktiv än på länge.

Det har blåst en del och det har det även gjort i England för några av storlagen. Manchester City har 6 raka matcher utan seger (cuperna inräknat) och vem hade trott det efter lagets fina höststart. United åkte på en rejäl smäll mot Chelsea borta senast (4-0) och det är läge för revanch idag eller!? Tottenham fick ”bara” 0-0 mot Bournemouth senast och såg aningen slitna ut emellanåt. Arsenal fick ”bara” 0-0 hemma på Emirates mot Middlesbrough. Ja det var ingen vidare omgång av topplagen och det har minst sagt börja blåsa snålt. Endast Liverpool och Chelsea levererade och det gör att vi har ett rejält getingbo uppe i tabelltoppen efter 9 spelade omgångar. 5 lag inom 1 poängs marginal gör årets upplaga av Premier League otroligt spännande.

Dubbla din insats

Idag har vi tagit fram en dubbel och man skulle kunna tro att det är trav det handlar om när man läser rubriken men vi har hittat 2 matcher som vi tycker sticker ut lite extra.

Dagens dubbel premier leagueSunderland – Arsenal (2), Vi tycker Gunners sett heta ut en längre tid och efter en ”halvplump” som senast när man bara fick 0-0 hemma så brukar man resa sig. Sunderland har usel form och dessutom brukar man alltid ha svårt mot Arsenal. Tvåan känns bra och vi tar med den på kupongen till oddset 1.43 hos Unibet.

Watford – Hull (1), Hull är skadebenäget och truppen ser tunn ut. R Snodgrass, M Odubajo, A Robertson, D Mbokani, G Luer, A Bruce, B Lenihan och A McGregor missar alla matchen för Hull.Hull har Ingen vidare form heller att tala om. 5 raka förluster i Premier League. Watford är tunga att möta och har endast 1 förlust på de 6 senaste matcherna. Ettan känns bra och oddset 1.75 hämtas hos Unibet.

[table id=Unibet /]

Dagens dubbel på Premier League ger oddset 2.50 och mer än dubblar din insats om spelet går in.