Igår var en bra dag där speltipsen gick in. Först fick vi in dagens dubbel i Premier League och sen lite senare så lossnade det tidigt i kvällsmatchen mellan Crystal Palace och Liverpool där vi hade spel på BLGM. Dock hade vi en riktig katastrofdag när det gäller Stryktipset och tips-sm. Igår fick vi bara 5 rätt och förhoppningsvis är det den omgången som kommer räknas bort i slutändan.

Två Premier League matcher

odds everton west hamIdag är det två bra matcher i Premier League som vi ser fram emot. Everton tar emot West Ham hemma där bortalaget hittat formen och lite senare har vi mötet mellan Southampton och Chelsea.

I den första matchen är det två målglada lag som möts och vi förväntar oss ingen stängd match när de drabbar samman på Goodison Park. Båda lagen lär gå för 3 poäng vilket gör att vi tror att minst ett mål hamnar i vardera kasse.

Senaste mötet mellan Everton och West Ham slutade 3-2 och vårt speltips här får bli att båda lagen gör mål till oddset 1.73.

Everton – West Ham har matchstart 14.30 och domare är Anthony Taylor.

Vårt speltips är inlämnat hos spelbolaget Unibet som erbjuder  nya kunder 200 % bonus upp till 1000 kr. Sätt in 500 kr så får du 1000 kr extra att spela för på ditt spelkonto.

[table id=Unibet /]