Serie A fotbollen lördagen den 29 oktober bjuder oss på ett toppmöte Juventus – Napoli kl. 20:45 och ett mittenmöte Bologna – Fiorentina 18:00. Vi har rekat den förstnämnda matchen!

Juventus – Napoli 29 okt Speltips

Serieledarna Juventus…

Föga överraskande är Juventus i serieledning i italienska Serie A efter tio spelade matcher med åtta segrar och två förluster den här säsongen hitintills. Förlusterna har kommit mot starkt motstånd på bortaplan. Första gången Juve fick se sig besegrade var i mitten av september mot Inter i 2-1 matchen och nu i förrförra omgången mot AC Milan då man förlorade med 1-0. Resterande matcher har alltså vunnits och hemmastatistiken vittnar om att Juve är otroligt starka på egna hemmaplanen Juventus Stadium. 15 mål på fem hemmamatcher har man mäktat med och endast släppt in 4 mål under dessa matcher.

Jagande Napoli…

Napoli jagar Juve från sin nuvarande tredjeplats i ligan och ligger 4 poäng efter. Roma är det lag som klämt sig emellan med 2 poäng ovanför Napoli. Efter de två senaste måstesegrarna mot bottenlagen Crotone 1-2 och Empoli 2-0 hakar man på i toppen, men dessförinnan hade Napoli två förluster i rad mot Atalanta 1-0 och Roma 1-3. På de senaste tre bortamatcherna har Napoli bara klarat av att göra 2 mål och de kom i senaste bortamötet med Crotone, i de två övriga gjorde man inte ett enda mål.

Juve för starka

Juventus - Napoli 29 oktober

Napoli är bevisligen tuffa att möta men jag tycker ändå inte att de senaste vinsterna mot två av de allra sämsta lagen i Serie A imponerar precis.  Så fort man stöter på svårare motstånd får man det tufft och inte lär det bli mycket lättare när man nu ger sig iväg till Turin denna lördag 29 oktober för att möta de senaste årens flerfaldiga ligamästare tillika nuvarande serieledaren Juventus.

Övertygade om att Juventus vinner mot Napoli spelar vi oddset 1.80 för Juventusseger i matchen Juventus – Napoli hos bet365.

[table id=bet365 /]

Juventus – Napoli har matchstart kl. 20:45 lördag 29 oktober och du ser matchen i direktsändning via live streaming på bet365!

Fler speltips och erbjudanden

Läs gärna våra andra speltips och erbjudanden för den här härliga lördagen den 29 oktober!

Lördag 29 oktober Speltips & Erbjudanden

Tips-SM omgång 2 – stryktipsförslag

Dagens dubbel Premier League

BLGM i kvällsmatchen