FC Köpenhamn – Leicester är en av dagens hetaste och mest spännande Champions League matcher enligt oss på Svenskt Spel. Ett speltips till attraktivt odds tycker vi oss ha funnit!

Speltips FC Köpenhamn – Leicester

Välkomna till Parken i Köpenhamn! Ja ikväll är det så dags för det roligaste och samtidigt den tuffaste kampen som ska utspelas på FC Köpenhamns Arena Parken i det här Champions League gruppspelet. Leicester City står för motståndet och det är tvåan i gruppen som tar emot gruppettan.

Champions League 2016/2017 Grupp G
1. Leicester 9p
2. FC Köpenhamn 4p
3. FC Porto 4p
4. Club Brügge 0p

Mycket viktig match för FC Köpenhamn

Det här blir en oerhört viktig match för danskarna eftersom det är de två första lagen i gruppen som direkt går vidare och det ofta krävs att man vinner sina hemmamatcher i så här pass jämna grupper. För tätt bakom, på samma poäng som FC Köpenhamn, skuggar FC Porto vilka ikväll möter jumbon Club Brügge på hemmaplan och troligtvis tar med sig tre poäng från det mötet.

FC Köpenhamn imponerar just nu

Köpenhamnslaget är inne i en stark formtoppad period för tillfället och har imponerat stort en längre tid. I danska Superliga är man mer eller mindre överlägsna sina motståndare där man har inte förlorat en enda match på 15 omgångar och sanslösa 33-7 i målskillnad. I de senaste tre tävlingsmatcherna, två i ligan och en i danska Landspocal Cup, har FC Köpenhamn gjort 12 mål och släppt in två, trots att alla matcherna spelats på bortaplan.

Dags för andra 3-poängaren

Även i Champions League har man visat sig starka. Man inledde gruppspelet i Champions League med bortamatch mot FC Porto och klarade oavgjort 1-1. Därefter togs Club Brügge emot på Parken varvid FC Köpenhamn fullkomligen körde över dem i 4-0 vinsten. Och så senast spelades det bortamatch mot Leicester där Köpenhamn återigen gav ett styrkebesked spelmässigt i 1-0 förlusten när man ärligt talat spelade bättre än engelsmännen men trots det fick åka hem utan poäng.

Leicester möjligen på väg upp

Leicester har också visat upp att man börjar hitta tillbaka till något som liknar fjolårssäsongens spel. Leicester har ju annars inte alls infriat fansens högt ställda förväntningar så här långt den här säsongen i Premier League spelet då man ligger på en nuvarande elfte plats. Men efter att Leicester vann över FC Köpenhamn i Champions League har de tuffat till sig och spelat allt bättre. Fyra viktiga poäng på de två senaste ligamatcherna mot Crystal Palace 3-1 och Tottenham 1-1 är facit inför kvällens bortamöte på Parken ikväll. Vi måste dock poängtera att i matchen nu senast mot Tottenham var Leicester utspelade vissa perioder i en ful match som slutade med sju utdelade gula kort.

Nio poäng på tre matcher i CL

I Champions League har Leicester kammat hem full pott i de tre inledande matcherna och det är tydligt att tränaren Ranieri prioriterar Champions League hårt denna säsong. Dock är styrkan något tvivelaktig än så länge i Champions League spelet. En seger borta mot Club Brügge och två uddamålsvinster på hemmaplan mot Porto och Köpenhamn betyder nio sköna poäng men däremot ingen förkrossande imponerande resultat enligt mig.

Rak etta i FC Köpenhamn – Leicester

Vi går rakt på sak nu och tippar seger för FC Köpenhamn hemma på Parken mot Leicester till fina oddset 2.32 @LeoVegas.

Matchen sänds i TV3 från klockan 20:00. Matchstart är kl. 20:45.

Se Manchester United – Arsenal från VIP-plats!

Nu kan du se rivalmötet Manchester United – Arsenal live på Old Trafford med förhoppningsvis en målglad Zlatan Ibrahimovic på planen! Placera det högsta vinnande oddset på valfri sportmarknad hos LeoVegas mellan 1 – 6 november och du får se den heta matchen på plats direkt från VIP-hyllan i Manchester den 19 november.

FC Köpenhamn - Leicester

Champions League onsdag 2 november 2016

20:45 Dortmund – Sporting
20:45 FC Köpenhamn – Leicester
20:45 FC Porto – Club Brugge
20:45 Juventus – Lyon
20:45 Legia Warzawa – Real Madrid
20:45 Monaco – CSKA Moscow
20:45 Sevilla – Din. Zagreb
20:45 Tottenham – Leverkusen

Läs vårt speltips på matchen Tottenham – Leverkusen.