bet365

Helgens hetaste match i Premier League är utan tvekan matchen mellan Manchester United – Arsenal i den tidiga lördagsmatchen 19 november kl. 13:30. Speltips inför mötet fixar vi naturligtvis här på Svenskt Spel.

Speltips Manchester United – Arsenal

Äntligen, fick vi säga för ungefär två veckor sedan när både Zlatan (2 mål) och Pogba (1 mål) gjorde mål i den senaste ligamatchen i Premier League för Manchester United mot Swansea. Tyvärr, får vi säga nu när stormötet med Arsenal ska äga rum utan Zlatan Ibrahimovic som ådragit sig för många gula kort och därmed är avstängd idag. Pogba är däremot med mot Arsenal och har förhoppningsvis kommit mer till rätta med spelsättet efter sitt mål mot Swansea där han också gjorde en bra match för övrigt enligt mig. Det blev ju också mål från Pogba mot Sverige i den viktiga VM-kvalmatchen mellan Frankrike – Sverige för en dryg vecka sedan. Känns som att manchester United är på gång och förhoppningsvis ska inte Zlatans frånvaro påverka alltför mycket. Rashford får troligen visa prov på sina färdigheter istället som spjutspets.

Arsenal har också ett par spelare borta vilket möjligen kan påverka lagets prestation till det sämre idag. Men Arsenal har bara förlorat en enda match hittills på elva spelade matcher den här säsongen och den förlusten kom i allra första matchen i mötet med Liverpool (3-4). Arsenal är också pålitligt när det gäller målskyttet och det är ytterst sällan man går av planen mållösa.

Speltips BLGM: Båda lagen gör mål spelar vi på idag i matchen Manchester United – Arsenal till oddset 1,72 @betway

Betway har både boostade odds och speciella odds-erbjudanden på matchen Manchester United – Arsenal idag, så kolla in deras hemsida för få lite extra cash när du spelar på matchen!

Troliga startelvor

Arsenal

Cech – Jenkinson, Mustafi, Koscielny, Monreal – Coquelin, Xhaka – Walcott, Özil, Iwobi – Giroud

Manchester United

De Gea – Darmian, Jones, Rojo, Young – Carrick – Mata, Hererra, Pogba, Rooney – Rashford