bet365

Italienska fotbollsderbyt Milan – Inter spelas i Serie A på söndagkvällen med matchstart klockan 20:45. Två speltips och gratis live stream har vi åt dig!

Skaplig dag igår med 2 av 3

Vi var så nära 3 av 3 möjliga igår men bollen ville bara inte in för Atletico, så vi fick nöja oss med att två av de tre speltipsen satt. Blickarna under lördagen gick mot dels England och kraftmötet Manchester United – Arsenal (1-1) och dels Italien med Madridderbyt Atletico Madrid – Real Madrid (0-3). I båda de här matcherna körde vi bland annat BLGM spel och där tipset i den första matchen gick in. Otroligt nog gick inte Madriddrabbningen åt vårt håll hela vägen där statistiken visade på hela 16 kvalificerade målchanser för hemmalaget utan att de gjorde mål vilket är väldigt många chanser i en match. Däremot satt vårt andra speltips i samma match då vi också tippade på att det skulle bli minst 3 mål i matchen.

Denna underbara söndag är det dags för Milanoderbyt Milan – Inter, ett riktigt stormöte i Italien med andra ord Även idag har vi två speltips på rekarsidan vilka innefattar hörnspel och att ett gul kort delas ut tidigt.

Speltips Milan – Inter

Stora matcher och derbyn är speciella

Stora matcher är alltid lite speciella ur rek-synpunkt och då får vi säga att stora derbyn är särskilt speciella. I derbymatcher är det alltid lite lurigt att förlita sig alltför mycket på exempelvis formen hos lagen. Det är så mycket mer som ramar in ett riktigt hett fotbollsderby där supportrar och spelarna lever sida vid sida med varandra dygnet runt. Åtskilliga gånger har förhandsfavoriter i fotbollsderbyna gått av planen som förlorare. det är mycket mer prestige helt enkelt som göra att spänningar och kampvilja spelar större roll i sådana här matcher.

Tar vi till exempel oss en titt på gårdagens matchstatistik för de matcher vi tippade på så kan vi konstatera att Premier League mötet Man U – Arsenal innehöll 6 gula kort och 14 hörnor totalt. Efter en likadan titt på Madridderbyt Atletico – Real fann vi exakt samma siffror med 6 gula kort och 14 hörnor totalt i matchen även där. Och när vi kollade ytterligare ett par andra liknande toppmatcher så såg vi mestadels många gula kort och många hörnor i matchstatistiken.

Inför AC Milan Inter

Inför kvällens heta derbymöte AC Milan – Inter är förutsättningarna så att Inter inte har gått så bra som experterna trott där de ligger på en tionde placering i Serie A efter 12 omgångar. Milan däremot började knackigt men har fått upp ångan och avancerat till tredje plats endast 1 poäng efter Roma på andra. Juventus har dragit iväg i vanlig ordning och leder Serie A 7 poäng före Roma men visserligen med en match mer spelad.

Speltipsen…

Vi tror det här blir ett lika hett derby som alltid mellan dessa Milanolag där matchen rivstartar i högt intensivt tempo och fortsätter med böljande spel framåt och tillbaka. Därav har vi bestämt oss för att köra två speltips denna söndag.

Speltips 1: Kort delas ut före 23:e minuten i matchen AC Milan – Inter. Odds 1.83 @bet365.

Speltips 2: Över 10 hörnor i matchen AC Milan – Inte. Odds 1.66 @bet365. (För den vågade personen så lockar kanske spelet Över 11 hörnor i matchen till oddset 2.00)

Matchen spelas söndagen 20 november med matchstart klockan 20:45. Tv-kanal: bet365

TILL BET365 HÄR OCH NU! >>>

Live Stream Milan – Inter

Milanoderbyt kan du se i direktsändning från klockan 20:45 på bet365. För att utnyttja live streaming/TV helt gratis så måste du vara inloggad på bet365 samt har några kronor insatt på kontot. Det är först när kontot känner av att det finns pengar som möjligheten till alla direktsänd sport öppnas på bet365. Och du behöver ju inte använda pengarna på kontot om du inte vill utan tröttnar du på tillgången till tv-sänd sport dygnet runt kan du plocka ut pengarna när som helst. Men en del av tjusningen är ju å andra sidan att öka spänningen med att spela på matcherna och även spela liveodds under själva matchernas gång!

Milan truppen mot Inter 20 november

Målvakter: Gianluigi Donnarumma, Gabriel och Alessandro Plizzari.
Försvarare: Ignazio Abate, Luca Antonelli, Mattia De Sciglio, Rodrigo Ely  Luiz Adriano, Gustavo Gomez, Gabriel Paletta,Alessio Romagnoli, Cristian Zapata.
Mittfältare: Giacomo Bonaventura, Matias Fernandez, Juraj Kucka, Manuel Locatelli, Mario Pasalic, Andrea Poli.
Anfallare: Carlos Bacca, Keisuke Honda, Gianluca Lapadula, Luiz Adriano, M’Baye Niang, Suso.

Inter truppen mot Milan 20 november

Målvakter: Handanovic, Carrizo, Berni.
Försvarare: Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo.
Mittfältare: Melo, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri, Brozovic.
Anfallare: Icardi, Jovetic, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa.