Manchester United – West Ham möts nu för andra gången på fyra dagar. Nu gäller det kvartsfinal i EFL Cup och vi har live stream samt speltips för matchen.

Manchester United – West Ham Speltips

I helgen möttes som sagt var lagen i Premier League och matchen slutade då 1-1 vilket var en rejäl besvikelse för Mourinhos mannar. Zlatan gjorde visserligen helt planenligt mål mot West Ham som vi tippade men att det bara skulle bli oavgjort var verkligen inte vad Manchester United behövde i poängväg för att få någorlunda häng på topplagen. Nu är man många poäng efter på sin sjätte plats i Premier League där det fattas hela 11 poäng mot ligaettan Chelsea.

Pogba och Fallaini borta

Inför kvällens match får Man United klara sig utan Paul Pogba och Marouane Fellaini som båda är avstängda med för många gula kort på sitt förseelse-konto. Men även om det naturligtvis är ett stort avbräck med två centrala mittfältare borta samtidigt så bör Manchester United ha goda chanser att ta sig vidare till semifinalen i alla fall.

Manchester överlägsna

Kollar vi in lite statistik från föregående möte lagen emellan så konstaterar vi att United hade så mycket som 68 % av bollinnehavet vilket speglar matchbilden väldigt mycket bättre jämfört med målstatistiken. 8-2 i skott på mål och 17-6 i målchenser säger en del också. Trots Zlatans fina nickmål på Pogbas underbara framspelning känns det som om Zlatan inte har kommit i närheten till den där fina forman han hade i inledningen av säsongen. Och det är just målproduktionen som United har problem med. Spelet i övrigt tycker jag ändå har funkat hyfsat bra senaste tiden. Manchester United var överlägsna West Ham på många sätt i matchen senast och att West Ham ännu en gång skulle lyckas hålla stången mot dem har jag svårt att se.

Speltips: Handikappspel Man United (-1), odds 1.95 @bet365 som också live streamar matchen. Matchstart 21:00!

Du ser även Arsenal – Southampton klockan 20:45 via live stream på bet365.