Tisdagens intressantaste fotbollsmatch i Europa är utan tvekan semifinalmötet i EFL Cup mellan Manchester United – Hull City som ses via Live Stream med start kl. 21:00 på Unibet. Speltipset är inriktat på mål!

Manchester United i formtopp

Manchester United har inte förlorat sedan 3 november i fjol mot Fenerbahce i Europa League på bortaplan. På vägen sedan dess har det blivit 3 oavgjorda och resten har man vunnit. Det kan bli nionde raka segermatchen om man gör vad man ska mot Premier League’s jumbo Hull City. Nu är Manchester United väldigt nära en finalplats i EFL Cup och inget får lämnas åt slumpen. United tränaren Mourinho vill nog väldigt gärna få en framgång i den här cupen och visa att han kan vinna åtminstone en titel åt laget redan hans första säsong som tränare. Och att nå finalen bör inte bli något problem enligt mig. Mourinho kunde vila några spelare i FA Cup mötet med Reading häromdagen, däribland Zlatan. Skadorna är också få i laget vilket gör att Mourinho kan lägga upp den bästa taktiken med det bästa manskapet från start.

Hull City har det tungt

Det har inte varit roligt att vara hull City fan den senaste tiden. I Premier League har man inte vunnit sedan den 6 november, så situationen är nästan den helt motsatta jämfört med Manchester United. En liten tröst kom när Hull City lyckade vinna över bottenkollegan Swansea i lördagens FA Cup match med 2-0. Men mot Manchester United på självaste Old Trafford finns det nog ingen som på allvar tror att man ska klara av. Och det tror inte jag heller.

Manchester United – Hull City Speltips

Manchester United - Hull City Live StreamMitt speltips denna tisdag 10/1 i matchen Manchester United – Hull City går till att hemmalaget gör över 2.5 mål till oddset 1.74 @Unibet.

Unibet streamar matchen ! Under 2017 så har Unibet bättrat på sitt erbjudande för nya kunder. Man har nu tagit fram en massiv bonus där nya kunder får upp till hela 500 % bonus på sin första insättning, sätt in 100 kr, spela för 600 kr!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus