Ikväll är det dags för franska ligacupen och jämte matchen Man United – Hull så kör vi även ett speltips på Nantes – Nancy. Matcherna sänds via live stream.

Nantes – Nancy speltips

Relativt bra form på båda lagen som dessutom har en del farliga spelare framåt. I de senaste 5 matcherna har Nantes Sala Emiliano gjort 3 mål framåt medans Nancys Mandanne Christophe och Puyo Loic gjort 2 mål vardera. Så vårt speltips blir rätt simpelt ikväll.

Båda lagen gör mål till oddset 2.02 hos Unibet – 500 % bonus för nya kunder

Nantes Nancy odds

Nantes Nancy Live Stream

Är du intresserad av att tippa och samtidigt se och spela på matchen så kan du gör det hos Unibet. Allt du behöver göra är att registrera ett konto hos spelbolaget och se till så att du har en liten slant pengar på ditt spelkonto. Du kan alltså streama Nantes – Nancy live via Unibet.

Matchen mellan Nantes – Nancy startar 18.30