Vi närmar oss transferfönstrets sista timmarna på Deadline Day i engelska Premier League! Häng med på alla fotbolls-övergångar som sker denna sista dag. Vad som helst kan hända och vi kanske får några senstationer som ingen tidigare anat skulle komma!? Eller så har du klurat ut vad som kommer hända, och då har möjligheter att spela hem sköna slantar om du bettat på dessa övergångar under transferfönstret.

Under en tid har vi kunna följa bland annat Diego Costas brokiga transfercirkus där han till och med var borta från truppen i en match efter påstådda bråk med klubben om en eventuell övergång till någon kinesisk klubb för mångmiljonbelopp. Men det har också ryktats mycket om andra flera spelare som vi ännu inte sett har hänt något konkret med. Kanske händer det inom de sista självande timmarna som transfer fönstret är öppet innan det stänger för vintern? Passa på att spela på Premier League nu!

Bra fotbolls-transfer sidor

Bra sidor som följer alla transfers noggrant:

SKY SPORTS Transfer Centre

PremierLeague.com Live Blog

Betta på övergångar

Hos Unibet kan du betta på transferfönstret för vilka övergångar som blir av och till vilken klubb spelaren beger sig. Det här är ett oerhört spännande sätt att spela på och du ska veta att det finns rejält höga odds på många av spelalternativen, så det finns goda chanser till att tjäna sig en hacka om man är välinformerad eller har listat ut vad klubbarna är ute efter. På Unibet hittar du exakta tider för när spel på transfer window och oddsen för enskilda spelare slutar gälla.

Här är några exempel på betting alternativ på vad spelarens klubb heter efter detta transferfönster och vilket odds som gäller:

Diego Costa (28 år), Chelsea

Chelsea, 1.01
Någon kinesisk klubb, 11.00
Atletico Madrid, 21.00
Någon MLS klubb (Major League Soccer i USA), 31.00
Liverpool, 31.00
Manchester United, 31.00
Marseille, 31.00
Paris SG, 31.00
Arsenal, 51.00

Stewart Downing (32 år), Middlesbrough FC

Middlesbrough, 1.05
Crystal Palace, 5.00
Sunderland, 21.00
Aston Villa, 23.00
Hull, 23.00
Newcastle, 34.00
Sheffield Wednesday, 34.00
Swansea, 34.00

Jermaine Defoe (34 år), Sunderland

Sunderland, 1.01
West Ham, 9.00
Någon MLS klubb (Major League Soccer i USA), 31.00
Crystal Palace, 31.00
Swansea, 31.00
Tottenham, 31.00
Bournemouth, 51.00

Fernando Llorente (31 år) Swansea

Swansea, 1.01
Chelsea, 11.00
Athletic Bilbao, 21.00
Juventus, 21.00
Någon kinesisk klubb, 41.00