Härliga fotbollsmatcher denna söndag! Se och spela på t.ex. finalen i Afrikanska Mästerskapen Egypten – Kamerun, och stormatchen Juventus – Inter direkt via live stream på Unibet. Några heta speltips har vi också!

Fotbolls stream: Africa Cup of Nations 5/2

Finaldagen i Afrikanska Mästerskapen i fotboll är här och det är nu det ska avgöras för vilket land som kan titulera sig Afrikanska mästare under två år framåt till nästa mästerskap äger rum. På ena planhalvan står Egypten och på den andra planhalvan Kamerun.

20:00 Egypten – Kamerun (Final)

Speltips: Under 1.5 mål i matchen Egypten – Kamerun, odds 2.17 @unibet.

Kommentar: Läs gärna vårt speltips för Egypten – Kamerun men kort sammanfattat har mästerskapet varit extremt målfattigt och det lutar starkt åt att det inte heller blir många mål i finalen som som normalt sett brukar vara en tillknäppt tillställning.

Fotbolls stream: La Liga 5/2

Tyvärr fick vi nyligen besked om att mötet Celta Vigo – Real Madrid är uppskjuten på grund av uruselt väder i form av en storm som dragit in över staden Vigo och förstört delar av fotbollsplanen. Men vi har annars en oerhört spännande och tidig match kring lunchtid mellan Sevilla och Villareal att se fram emot.

12:00 Sevilla – Villarreal
16:15 Gijon – Alaves
18:30 Real Sociedad – Osasuna
20:45 Celta Vigo – Real Madrid OBS! Uppskjuten!

Speltips: Över totalt 6,5 hörnor för hemmalaget i matchen Sevilla – Villarreal, odds 1.78 @unibet.

Kommentar: Sevilla ligger trea La Liga tabellen och är oerhört starka hemma där det också ofta brukar bli många hörnor. Ligasexan Villarreal är väldigt ojämna just nu och på bortaplan släpper de ofta till ovanligt många hörnor. Sevilla kommer pressa och skapa mycket framåt varvid Villarreal sin vana trogen på bortaplan förlitar sig på sina huvudstarka spelare och hellre slår undan bollen till hörna än att de försöker spela sig ur situationerna. 

Fotboll stream: Bundesliga 5/2

15:30 Augsburg – Bremen
17:30 Eintracht Frankfurt – Darmstadt

Fotboll stream: Serie A 5/2

12:30 AC Milan – Sampdoria
15:00 Atalanta – Cagliari
15:00 Chievo – Udinese
15:00 Empoli – Torino
15:00 Genoa – Sassuolo
15:00 Pescara – Lazio
18:00 Palermo – Crotone
20:45 Juventus – Inter

TILL UNIBET HÄR!