Klockan 16:00 idag blåser matchen igång mellan League One laget Millwall och Premier League laget Leicester i FA-cupen’s åttondelsfinal. Tror på en jämn och tuff match!

Matchen Millwall – Leicester sänds gratis i direktsändning via live streaming på bet365! Registrera konto och sätt in några kronor på kontot för att se streamad sport dygnet runt!

Millwall sexa i League One

Södra Londongänget Millwall är formstarkast av alla lagen i League One sett till både de fem och tio senaste matcherna. Man är för tillfället ruggigt svårslagna och har radat upp tolv raka matcher utan förlust. Senast man förlorade var i bortamatchen mot ligafyran Scunthorpe den 17:e december och hade det inte varit för den katastrofala inledningen av säsongen, då Millwall endast vann tre utav de första elva matcherna och fem av dem var förluster, så hade laget definitivt varit med i den absoluta toppstriden.

Senare i eftermiddag möter man ett lag vars form är raka motsatsen, men då vet vi att det ändå skiljer två divisioner mellan dem. Favör av hemmaplan är dock alltid ett plus och det skulle inte förvåna mig ett dugg om vi får se Millwall glädja hemmapubliken med ett eller annat mål idag.

Leicester sjuttonde i Premier League

Dagens bortalag Leicester City har föga smickrande spelat till sig fem raka förluster i Premier League och har i och med detta halkat ner oroväckande nära nedflyttningsstrecket med bara en poäng tillgodo till Hull som befinner på platsen bakom precis under det så förargliga strecket. Nej, sanningen är att vi inte känner igen fjolårssegrarna över huvudtaget och inte trodde väl någon att det skulle bli så här illa fastän de blev av med några av de bästa spelarna till den här säsongen.

Hoppet för fansen och klubben står nu till att man klarar nytt kontrakt i Premier League samt går långt i cuperna. För cupspel verkar vara Leicesters melodi denna säsong. I Champions League vann man sin grupp och möter Sevilla i den första åttondelsfinal-rundan på onsdag och idag är det alltså dags för åttondelsfinal i FA-cupen mot Millwall. Men med tanke på den katastrofala form de befinner sig i så ska det mycket till för att klara av ett formstarkt lag, även om de så spelar i League One.

Speltips: Båda lagen gör mål, odds 1.80 @bet365!

[table id=bet365 /]

Läs gärna våra andra FA-cupen speltips för helgen samt veckans stryktipsförslag R-5-0-18!