Unibet direktsänder helgens matcher i FA-cupen på mobil, läsplatta och dator med Manchester United, Chelsea, Tottenham och Manchester City samt har oddsen.

Se och spela på FA-cupen!

Den här helgen, lördagen den 18:e och söndagen den 19:e februari, har vi flera härliga matcher i FA-cupen TV att se fram emot och som kan avnjutas på mobilen, datorskärmen eller läsplattan. Vi är inne i åttondelsfinalerna nu så det börjar verkligen hetta till i denna anrika engelska fotbollscup. I FA-cupen är det bara ett möte mellan lagen som gäller i varje runda så med andra ord går helgens vinnare direkt vidare till kvartsfinalerna. Ska topplagen i Premier League vinna matcherna mot de lägre rankade motståndarna eller kommer vi får se en eller annan skräll tror du? Det återstår att se, men vi kan nog räkna med att det åtminstone kommer bli någon toppfight i nästa omgång om nu inte flera av de stora klubbarna gör bort sig vill säga.

[table id=”unibet500″/]

FA-cupen speltips

Och vi som jobbar på Svenskt Spel kommer naturligtvis inte bara nöja oss med att bara titta på FA-cupen utan såklart har det satsats en del pengar också från vår sida. Läs gärna våra korta men vinstgivande speltips här nedanför på de fyra utvalda FA-cup matcherna som alla streamas i direktsändning på unibet. Sedan får vi se om du vågar ta rygg! Det bästa av allt är att våra utvalda matcher i helgens FA-cup spel inte krockar med varandra utan börjar i stort sett direkt efter varandra, två matcher på lördagen och två matcher på söndagen. Närapå åtta timmars underhållning med toppfotboll från det allra bästa engelsk fotboll har att erbjuda. Underbara helg!

Vi inleder och avslutar helgen med matcher innehållandes Manchester lag och däremellan kollar vi in hur två av Premier League’s Londonlag klarar av sina respektive åttondelsfinaler.

Lördag 18/2, kl. 16:00: Huddersfield – Manchester City

Premier League’s starkaste bortalag Manchester City möter Championship trean Huddersfield som är i en strålande fin form. I FA-cupen har Huddersfield utklassat motståndet hittills, även om de man mött inte varit av vassare kaliber precis, och i ligan har man gjort rent hus i de fem senaste matcherna och tagit 15 poäng av 15 möjliga. Dock är det Manchester City man möter som också de har visat upp en fantastiskt fin form under den gångna månaden. Båda lagen har riktigt vassa anfallare som säkerligen kommer ställa till det för motståndarförsvaren åt bägge håll. Detta, tillsammans med att det inte finns något annat läge än att vinna för att ta sig vidare, kommer skapa ett antal hörnsituationer. Tror inte på något Pep depp efter matchen men oddset är bättre på hörnspel. Tipset går således att det blir över 9,5 hörnor i matchen med odds 1.64 @unibet.

Lördag 18/2, kl. 18:30: Wolverhampton – Chelsea

Den här matchen mellan Wolverhampton – Chelsea har vi tidigare skrivit ett tips på i vårt stryktipsförslag för helgen. Men för att kort återge vad som skrevs så tror vi att Chelsea tränare låter några av de viktigare spelarna börja på bänken för att istället lufta andra spelare som normalt får agera bänknötare. Men Chelsea har ändå en så pass stark trupp att det inte ska vara någon fara alls mot ett för tillfället svagt Wolverhampton som en tid nu vandrat neråt i Championship tabellen och börjar närma sig bottenstriden. Tvåan i matchen är satt till oddset 1.35 @unibet.

Söndag 19/2, kl. 15:00: Fulham – Tottenham

Tidig eftermiddagsmatch på söndag har vi i Londonderbyt Fulham – Tottenham som spelas på arenan Craven Cottage vilken har plats för drygt 25 000 åskådare. Fulham ligger åtta i Championship och formen är lite upp och ner. Visserligen kommer de till spel med två vinster närmast i bagaget men mot lag i de nedre regionerna av tabellen. De är svårslagna och ligger på delad andraplats i Championship när det gäller antal oavgjorda matcher. Men nu när det är vinna eller försvinna som gäller så måste de gå på offensiven för att inte riskera förlust eller oavgjort. Ett oavgjort resultat efter full tid innebär ju omspel på Tottenhams hemmaplan, och det vill man absolut försöka undvika. Tottenham är alldeles för bra för att inte utnyttja de ytor framåt som kommer uppstå under matchen så de ser till att vinna matchen för att också gärna slippa omspel som i så fall drabbar dem tufft i deras redan tighta spelschema. Tottenham vinner till oddset 1.85 @unibet.

Söndag 19/2, kl. 17:15: Blackburn – Manchester United

Zlatan blev hattrick hjälte i torsdagens Europa League match mot St. Etienne. Vi tippade Zlatan som målskytt i den matchen och säkrade pengarna redan i den 15:e minuten efter hans mål på frispark som på ett retligt sätt letade sig in i nätmaskorna. Frågan är om Zlatan nu kommer vilas mot Blackburn på söndag för kommande uppdrag eller om Mourinho inte vågar riskera minsta felsteg i en Cup som Manchester United gärna vill vinna igen som regerande FA Cup mästare man är. Blackburn ligger näst sist i Championship och ska normalt sett inte ha ett jota att sätta emot ett lag som United. Vi tror inte heller att United kommer vika ner sig här även om det skulle visa sig att flera av de bästa spelarna vilas. Truppen är stor och stark och ska klara av det här relativt enkelt ändå. Vi bör få se ett antal mål i matchen på FA-cupen TV. Över 2.5 mål i matchen spelas till oddset 1.69 @unibet.

500% Bonus Unibet

Läs mer om live streamad sport här!

FA-cupen Odds Erbjudanden

NordicBet erbjuder nu sina spelare ett riskfritt spel i mobilen på 500 kronor! Ta chansen att spela på fotboll, till exempel FA-cupen, helt utan risk. Du får dina pengar tillbaka om du förlorar! Lägg bara ditt riskfria spel via mobilen på vilken fotbollsmatch du vill. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos NordicBet och därefter anmäla dig till kampanjen.

LeoVegas nya ambassadör Patrick Ekwall dubbelboostar dina vinster på odds! Fram till den 24 februari kan du dubbla dina oddsvinster med 100% två gånger i veckan. Jag har redan utnyttjat den här möjligheten vid två tidigare tillfällen den här veckan och får snällt invänta måndag innan jag får två nya chanser att öka på mina spelvinster med 100%. men du som ännu inte har gjort det har nu en ypperlig chans att göra det i helgen, och varför inte med spel på FA-cupen när du samtidigt njuter av matcherna på FA-cupen TV?