Matcherna duggar tätt nu för Manchester United som idag möter Blackburn i FA-cupen och är mitt uppe i Europa League spel samt ligafotbollen i Premier League. Och så får vi inte glömma att man tagit sig ända till final i den engelska ligacupen EFL Cup där man möter Southampton nästa söndag 26 februari. Betta och titta: Unibet livesänder FA-cup matchen som startar klockan 17:15 söndag 19 februari.

Superhjälten Zlatan

Och hur går det för vår svenska superhjälte Zlatan Ibrahimovic då? Jo, förbaskat bra måste vi säga! I torsdags levererade han ett underbart hattrick i det första mötet med St. Etienne i Europa League’s sextondelsfinal. Totalt under säsongen, inklusive cup och ligafotboll, har Zlatan nätat hela 23 gånger vilket är ett fantastiskt resultat med tanke på att det är hans första säsong i United och att han faktiskt är några år äldre än de allra flesta spelarna han möter i varenda match.

2 speltips Blackburn – Manchester United

Dagens motståndare Blackburn har det tungt i Championship och befinner sig försmädligt i tabellen som nästjumbo. Inte många ljus är tända i den mörka gång de vandrar just nu och jag är övertygad om att Manchester United ämnar att släcka ännu ett ikväll. Även om det blir så att Mourinho väljer att vila Zlatan och låta de andra ungutupparna Martial och Rashford starta så kommer United greja det här med flera måls marginal. Vi tippar dagen till ära två speltips på samma match.

Speltips 1 går till ett spel på över 2.5 mål i matchen Blackburn – Manchester United till oddset 1.69 @unibet.

Speltips 2 kör vi på att Anthony Martial i Manchester United gör mål i matchen till oddset 2,95 @unibet. Som kort kommentar till detta speltips kan sägas att Martial var väldigt nära att göra mål mot St. Etienne tidigare i veckan och var för övrigt väldigt bra i matchen. Får han starta i matchen mot Blackburn kommer han göra mål.

Unibet har oddsen och streamar matchen live på sin hemsida, Registrera konto samt sätt in några kronor för att streamingtjänsten ska bli tillgänglig för dig. Se och spela även på matchen Fulham – Tottenham klockan 15:00!

[table id=”unibet500″/]

Blackburn’s startelva (4 – 4 – 2)

1 Steele
3 Greer
5 Williams
14 Mulgrew
26 Lenihan
7 Feeney
32 Conway
6 Lowe
23 Guthrie
12 Graham
17 Emnes

Manchester United’s startelva (4 – 2 – 3 – 1)

20 Romero
18 Young
12 Smalling
5 Rojo
36 Darmian
16 Carrick
21 Herrera
14 Lingard
22 Mkhitaryan
11 Martial
19 Rashford