Tottenham mot Gent i kvällens Europa League blir oerhört spännande då hemmalaget har en 0-1 förlust att hämta igen sedan första mötet. Vi tippar på vilket lag som går vidare i matchen Tottenham – Gent. Matchstart 21:05 torsdag 23 februari 2017.

Gent spelar sämre på bortaplan

Belgiska Gent ligger inte bättre än på åttonde plats i den inhemska ligan Jupiler League. De brukar göra hyfsade resultat på hemmaplan vilket förra veckans seger mot Tottenham var ett bevis på. ytterligare exempel på starka hemmamatcher hittar vi väldigt nyligen då man tvålade till ligaettan Club Brügge med 2-0. Men på bortaplan finns det inte mycket att vara glad åt om man är Gent supporter. Inte en vunnen match i ligan på ett bra tag. Det ska inte räcka till mot ett urstarkt lag som Tottenham är på sin egen hemmaplan.

Tottenham urstarka hemma

När vi kikar på lite statistik gällande Tottenhams senaste matchande är den helt strålande om vi enbart tar hänsyn till hemmamatcherna. Ställer vi in statistikmätaren på hemmaform i ligaspelet så ser vi att Tottenham har bäst form av alla lag i Premier League både om jag kollar de 5 senaste hemmamatcherna som de 10 senaste. I förra veckans match mot Gent var Tottenham minst lika bra som Gent, om inte bättre, trots bortaplan och att Gent är riktigt hemmalag. Det5 finns inget som tyder på att det skulle bli något annat än seger för Tottenham idag och att de till slut blir de som tar sig vidare från den här sextondelsfinalen mellan Tottenham – Gent.

Speltips Tottenham – Gent: Dagens hemmalag blir det lag som går vidare till oddset 1.52 @unibet!

300 kr gratis spel hos Unibet

Tillsammans med Unibet har vi på Svenskt Spel tagit fram ett unikt erbjudande som inte går att hitta någon annanstans. Inte ens hos Unibet själva om du besöker spelbolaget direkt. Erbjudandet gäller endast nya kunder som registrerar sig idag och fram till Söndag. Det är väldigt enkelt. Öppna konto hos Unibet och spela för 100 kr live på någon av de våra tre utvalda matcher som alla spelas på söndag 26 februari (se matcherna här nedanför). Dagen efter får du 300 kr att spela för gratis hos Unibet.

Kl. 16:15 Atletico Madrid – FC Barcelona (La Liga)
Kl. 17:30 Manchester United – Southampton (Ligacupfinalen)
Kl. 20:45 Inter – Roma (Serie A)