Lite ont om utbud när det gäller Premier League idag då FA-cupen spelas samtidigt. Men vi har hittat en match som vi tycker det finns ett spelvärde i. Sen vänder vi blickarna mot Karlstad och kikar på kvalet till SHL-slutspelet

Everton – West Bromwich (1)

Everton är laget som aldrig ger sig och kämpar i 90 minuter plus tillägg. Det såg man inte minst senast när man förlorade med 3-2 borta mot svårspelade Tottenham. Vi har tagit ut Everton som en av de säkra på dagens stryktips. West Bromwich är erkänt starka hemma men har lite svårare i bortaspelet. Everton vet vi vad de kan göra på Goodison Park där flera storlag fått åka hem tomhänta den här säsongen. Vid seger finns fortfarande ett litet litet hopp att man ska kunna närma sig topp 4 och en Champions League plats. Lukaku har gjort 18 mål och ligger tvåa i Premier Leagues skytteliga. Ska West Bromwich ha någon som helst chans så måste man få stopp på belgaren. Endast Bolasie saknas i hemmalaget. West Bromwich saknas Matt Phillips som varit en viktig kugge den här säsongen med 24 spelade matcher och 4 mål. Vi tror att Everton kommer vara för bra idag och rekar 1:an till oddset 1.67 @Unibet.

[table id =”unibet500″/]

Färjestad – Djurgården (1)

Det var precis att Färjestad missade att ta sig direkt till slutspelet i SHL. 3 poäng upp till Skellefteå var vad som fattades i den stenhårda tabellen. Nu får man istället göra upp i bäst av 3 möten med Djurgården om en slutspelsplats. Djurgården har blandat och gett den här säsongen. Ibland har man spelat riktigt bra hockey men de tillfällena kommer alldeles för sällan och vi tror att nu när det drar ihop sig så kommer hemmaplan vara avgörande. Färjestad kommer spela på hemmais i två av de 3 mötena. Däremot om man vinner hemma nu och sen borta mot Djurgården på måndag så är säsongen över för Stockholmslaget. Djurgården har endast 6 segrar i bortaspelet den här säsongen och vi tror inte att man kommer kunna rå på Färjestad i Löfbergs Arena. Vi tippar hemmaseger för Färjestad till oddset 2.12 @Unibet.

unibet välkomstbonus

Vill man köra en dubbel på både Everton och Färjestad så får man oddset 3.54. Har ni några intressanta rekar som ni tror på idag? Kommentera gärna vårt speltips och dela med er av era egna! Ni får heller inte missa alla härliga matcher som ni kan se live i helgen.